Urmeliina

06/2016 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Urmeliina on noin parivuotias veikeän näköinen ja erittäin hellyydenkipeä tyttökissa.

13.11.2018

Kotikuulumisia Jämsästä:

Urmeliini-kisu voi hyvin ja syö reippaasti – ehkä hieman lihonnut. Hän käy hyvin hiekkalaatikolla. Toki hän on arka, mutta jokapäivä hän on uteliaampi tutkimaan isoa omakotitaloamme. Hän tulee kun kutsutaan ja hän on valloittanut meidän sydämet omalla hiljaisuudella. Välillä kellii ja sallii silittämisen varsinkin meidän nuorimmalta pojalta.
Teimme aivan oikean päätöksen, kun päätimme ottaa Urmeliinin perheeseen. Hän tuottaa meille kaikille iloa, kiitos!

27.10.2018

Urmeliina muutti omaan kotiin Jämsään isoon omakotitaloon perheen ainoaksi kissaksi.

15.10.2018

Urmeliina kävi hammaskivenpoistossa ja sai tehosterokotteen, kaikki on eläinlääkärin mukaan hienosti. Neiti menee myös äärimmäisen kiltisti kuljetusboksiin.

Urmis ei ole ollut leikkimisestä erityisen kiinnostunut, mutta nyt on sijaiskodissa kokeillut antaa muovikorkille kyytiä. Lisätty muutama kuva tästä iloisesta tapahtumasta!

12.10.2018

Urmeliina saapui Rekuille kantahämäläiseltä maatilalta isosta kissapopulaatiosta, jossa se on saanut ainakin yhdet pennut. Nyt lapsivapaana “Urmis” etsii sitä omaa loppuelämän kotiaan!

Urmeliina pitää kovasti ihmisistä, ja puskeminen ja kehräys alkaa heti, kun käden ojentaa. Fiksu tyttö saattaisi myös oppia erilaisia temppuja omaksi ja ihmisensä iloksi. Sijaiskodissa Urmiksen lempiharrastus on tosin ollut kerrostalokyttääminen keittiön ikkunalaudalla.

Muihin kissoihin Urmeliina suhtautuu kiinnostuneesti, mutta epäluuloisesti. Jos neidin uudessa kodissa on kissakaveri odottamassa, pitää kissojen tutustuttamiseen panostaa kunnolla. Urmis saattaisi myös viihtyä kodin ainoana kissana, kunhan ihmisellä/ihmisillä on aikaa ja kiinnostusta tarjota neidille virikkeitä ja paljon hellyyttä.