Urmas (nyk. Sulo)

Lisätty sivulle: 2016-07-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Urmas (nyk. Sulo)
4.8.2016 Urmas sai kodin Klaukkalasta toisen kissan kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 5/2016, kotihoidossa Keravalla. Luovutus on aikaisintaan viikolla 31.

18.7.2016 Urmas sekä sisaruksensa Minde, Piku ja Unna löydettiin neliviikkoisina halkopinosta. Pennut pääsivät kasvamaan Rekkujen kotihoitopaikkaan ja ovat nyt valmiita aloittamaan omien loppuelämän kotiensa etsinnän. Urmas on leikkisä poika, josta alku-ujouden jälkeen kuoriutuu mitä ihanin kehräävä sylikissa. Urmaksessa on vähän Karvisen vikaa ja näköäkin, ja Urmas onkin ensimmäisenä aina syöksymässä ruokakupille. Urmas onkin pentueen kookkain. Urmas tulee hyvin juttuun toisten kissojen lisäksi myös koirien kanssa.

Urmas etsii kotia toisen reippaan ja leikkisän kollin kaverina. Uudessa kodissa voi olla myös kissaystävällinen koira.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.