Uranus (nyk. Frank)

Lisätty sivulle: 2014-12-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Uranus (nyk. Frank)
2.1.2015 Uranus ja Neptunus saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

3.11.2016 Kuvaterveisiä 2 vuotiailta veljeksiltä!

14.6.2015 Kuvaterveisiä Frankiltä ja Nuunuulta! Pojat ovat kasvaneet jo aika isoiksi. Ovat ottaneet koko asunnon omakseen ja ( Nuunuu) oppivat avaamaan suljetut ovet. Frank taas ottaa hiukan rennommin… Puun ylimmällä oksalla…

11.1.2015 Poikien kotiutuminen on sujunut todella hyvin. Ei ollut muuttostressiä, ruoka maistuu ja leikin jälkeen voi rentoutua vaikka sylissä. Lapsemme halusi nimetä kissat uudelleen ja Neptunuksen nimeksi tuli Nuunuu. Uranuksen nimeksi taas tuli Frank. :-)

***

Leikattu urospentu, syntynyt 9/14, kotihoidossa Espoossa.

11.12.2014 Pehmeän palleroiset Uranus ja Neptunus -pojat tulivat vajaa pari viikkoa sitten kotihoitoon Espooseen.

“Alkuun meitä jännitti, mihin meidät nyt vietiinkään, kun vastassa oli jos jonkinlaista kissaa ja iso koira ja uudet ihmiset. Onneksi meidät päästettiin omaan rauhaan saunalle toipumaan matkasta. Pian pääsimme punnitukseen ja meitä kehuttiin isoiksi pojiksi; saimme kuulla olevamme pian luovutusikäisiä! Kuulimme myös, että ihan kohta käymme eläinlääkäriä tervehtimässä, jonka jälkeen olemme valmiita muuttamaan sinne ikiomaan kotiin.

Toivoisimme että pääsisimme yhdessä samaan kotiin, tai vähintäänkin jonkun kivan kollipojan kaveriksi! Myös innokkaita leikittäjiä uudesta kodista saisi löytyä, koska olemme hyvin innostuneita kaikenlaisista leluista ja leikeistä, pahvilaatikoissa piilosen leikkiminen on ihan parasta!

Lämpimään syliin on välillä kuitenkin kiva kömpiä kehräilemään, ja pienet nokosetkin siinä voi ottaa. Ruoka on meille maistunut erinomaisesti ja hiekkalaatikko on ihan tuttu juttu. Nyt alkaa siis oman kodin metsästys, olisipa mukavaa päästä jouluksi omaan kotiin…”

Uranus on pojista rohkeampi ja pelottomampi. Tulee mielellään syliin kehräilemään, joskus nukahtaakin, mutta useimmiten maailmassa on niin paljon tutkittavaa, että pian on päästävä kirmailemaan veikan kanssa ympäriinsä. Ihana, ystävällinen pentu! :)

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.