Uoti

Lisätty sivulle: 2016-07-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Uoti
3.9.2016 Uoti muutti omaan kotiin Poriin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia omasta kodista:

4.9.2016 Moi!

Uoti nukkui ja maukui ja leipoi kopassa matkan ja loppuvaiheilla pääsi kakka kun oli niin pitkä matka. On täällä omassa tilassa ollut nyt päivän ja kehrännyt ja leiponut tassuilla koko ajan. Sylissä viihtyisi jatkuvasti :) Töpseli ihmettelee mikä siellä oven takana huutelee ja molemmat on oven toisella puolella jatkuvasti ihmettelemässä :) Eli hyvin mennyt eka yö, laitan viestiä seuraavaksi kun Töpseli ja Uoti saa nähdä toisensa että miten sujuu. Vieraitakin on käynyt katsomassa uutta vauvaa ja kaikille kehrää ja menee syliin.

-Kisuterveisin, Eveliina

***

Leikattu urospentu, synt. n. 8.5.2016. Kotihoidossa Vantaalla. Luovutus aikaisintaan 31.7.

22.8.2016 Rempseällä Uotilla on ollut meno päällä kahden sisaruksista lähdettyä jo omaan kotiin ja sen tavattua hoitopaikan 6 muuta kissaa. Uoti otti uudet tuttavuudet vastaan nätisti, selkeästi isommille kissoille alistuen. Vieraita ihmisiä Uoti tulee aina reippaasti vastaan tervehtimään.Tästä pojasta kasvaa varmaan iso kissa, sillä nuoresta iästään huolimatta Uotilla on aivan selkeät kollin piireet ja isot tassut! Kavereiden kanssa rellestämisen lisäksi ihana Uoti tykkää tulla syliin ja kiipeääkin välillä mielellään kotihoitajan mahan päälle yhteisille torkuille.

18.7.2016 Sisarukset Auni, Emi, Maili ja Uoti luovutettiin Rekku Rescuelle Etelä-Karjalasta omistajaltaan, kun vapaana ulkoillut emo olikin saanut ei-toivotut pennut ja paikallinen valvontaeläinlääkäri ehdotti niistä luopumista. Pennut matkasivat kotihoitoon ja emo leikkautettiin yhdistyksen puolesta. Alkuun uuteen paikkaan joutuminen oli pennuille shokki, ja ensimmäisessä majapaikassaan ne olivat melkoisia poksujia. Siirryttyään pääkaupunkiseudulle hoitoon pentujen sosiaalinen ja lupsakka luonne tuli kuitenkin äkkiä esiin, ovathan ne syntymäkodissaan kuitenkin tottuneet ihmiseen ja olleet sisätiloissa. Aivan ensimmäisenä kaikkien sydämen sulattivat ruoka-ajat, ja nyt neljän kissan kuoro kehrää jo heti hoitohuoneeseen mennessä. Yllättäviin tilanteisiin saatetaan edelleen reagoida karvat pörhistämällä. Hoitotoimenpiteet, kuten madotus ja kynsienleikkuu, sujuvat ihan nätisti ja sylissä olemiseen on totuttu nopeasti. Nelikon leikeissä on melkoista vauhdin huumaa, omassa kodissa tulisikin olla kaveri juoksu- ja painileikkeihin, vaikkapa sisaruksesta.

Uoti on energinen ja reipas kolli, jolla riittää vauhtia juoksuttaa kaikkia siskojaan ja kurvata aina heti paikalle kun jotain tapahtuu.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.