Unto

Lisätty sivulle: 2013-05-31

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Unto
1.7.2013 Unto muutti omaan kotiin Tampereelle.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

20.1.2014 Siitä on nyt reilu puoli vuotta kun hain Unton kotiin Tampereelle: aika on mennyt ihan hurjan nopeasti ja silloin niin pienen oloisesta pitkäkoipisesta sintistä on kasvanut ainakin omaan silmään melkoisen komea kissaherra. :) Jotkut asiat ei silti ilmeisesti muutu: palloa noudetaan yhä ahkerasti ja yöt vietetään missäs muuallakaan kuin äitin kainalossa. Unton lempiruokaa on kaikki ruoka, eli välillä saa olla aika varovainen oman lautasen kanssa, kun tuntuis maistuvan pojalle kaikki kukkakaalista hot wingseihin… Kaikkien paras kaveri Unski on ihan ihmeellisen rento jätkä jonka kanssa ei ole ikinä tarvinnut tapella kynsienleikkuusta, valjaiden laitosta, madotuksista tai mistään muustakaan. Tämä poika ei tunnu pelkäävän mitään, puistossa valjaissa jopa “puolustaa” omaa ihmistä koirilta. :D Uskaliaisuus on kyllä jo ainakin kerran kostautunut ampiaisen pistona, josta siitäkin onneksi selvittiin säikähdyksellä.. Tässä liitteenä vielä muutama kuva sydäntenmurskaajasta!

6.7.2013 Moikka! Unton kanssa selvittiin maanantaina illalla ukkosen keskeltä kotiin ja kaikki on sujunut kyllä niin hyvin kuin mahdollista! Ihanampaa kisua en osaisi edes toivoa. Heti alusta asti poitsu on tullut onnellisena viereen nukkumaan ja on uskaltanut seikkailla ja leikkikin sujuu uudessa kodissa :) Uusi lempilelu on rapinapallo jota Unto oppi heti “noutamaan” ja palloa saiskin nakella vaikka loputtomiin… Ruoka- ja vessahommatkin on sujuneet vaikka poju olikin ilmeisesti tottunut erilaiseen vessaan. Kiitos kaikesta avusta, ainakin omistaja sekä kehräyksestä päätellen myös kisu ovat oikein tyytyväisiä toisiinsa!

***

Leikattu urospentu, noin 12vkoa (14.6.2013), kotihoidossa Helsingissä

27.6.2013 Untoa ollaan menossa katsomaan ensi viikolla.

Kuulumisia kotihoidosta:

6.6.2013 Unto on Super suloinen nuori herra. Todella ihmisläheinen kissa jo ihan pienestä asti. Nauttii hirmuisesti silittelystä, rapsutuksista ja kaikinpuolin huomiosta. Nukkuu yöt vieressä kehräten. Selvästi pentueen rauhallisin yksilö. Untoa on myös kutsuttu nimellä “Rento-reima”, kun se osaa ottaa kaiken ympärillä tapahtuvan oikein rennosti. Unton uudeksi kodiksi sopii kaiken ikäiset ihmiset ja kissakaverit. Tulee hyvin kaikkien kanssa toimeen. Todella miellyttävä ja symppis persoona!

31.5.2013 Unto on reipas kissapoika. Lola, Santtu ja Unto ovat kolme kissasisarusta, jotka ovat alkujaan lähtöisin Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.