Unski

Lisätty sivulle: 2012-02-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Unski
12.5.2012 Unski sai kodin Tampereelta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

13.12.12 Unskilta ja Maielta kuvaterveisiä kodista!

****

LEIKATTU UROS, kotihoidossa Vantaalla

26.4.2012 Onpas se komea! Vähänkö on iso! Ihana! Näitä kommentteja kuultiin viimeksi eilen, kun vieraat näkivät Unki-Punskin livenä. Unskilla on pieni ja vieno ääni jolla se tervehti vieraita parvekkeelta tullessaan ja kellahti lattialle rapustettavaksi. Tää on kyllä niin rento kaveri kaikin puolin <3

23.3.2012 Unski rakastaa ihmisiä, hur hur ja puks puks. Koirat pelottaa, joten omassa kodissa Unski voisi olla ainokaisena tai sitten jonkun mukavan kissan kanssa.

19.3.2012 Unski on kyllä niin hellyttävä kissa! Se innostuu leikkimään silloin tällöin, mutta nauttii varsinkin kunnon kissanpäivistä, tykkää syödä, nukkua ja kehrätä, ja viihtyisi varmasti mainiosti jonkun kodin ainokaisena silmäteränäkin. Lisätty yksi uusi leikkikuva komeasta kollista.

15.3.2012 Upea, ihana, rento, rauhallinen, pehmeä, komea ja pullero pallero. Unski on uudessa hoitopaikassa jossa on sekä kissoja että koiria. Molempiin lajeihin on tehty vähän tuttavuutta, vaikka koirat tuntuikin vähän jännittäviltä. Muiden nelijalkaisten seurasta Unski ei siis erityisemmin välitä, mutta ei anna niiden haitatakaan elämäänsä, sillä tämä karvapallo viihtyy saunassa lötköttelemässä tai makuuhuoneessa lipaston päällä (joka on selvästi Unskin suosikkipaikka).

5.3.2012 Lisätty rapsutuskuva hämmentävän isokokoisesta kollipojasta :)

24.2.2012 Unski on nyt testatty FelV- ja FIV- testeillä. Molemmista tuli negatiivinen tulos eli Unski-kolli ei ole saanut vapaana liikkuessaan kumpaakaan kurjaa virusta itselleen. Hienoa! Unski onkin nyt kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin. Suloinen pitkäturkki kiipesi eilen illalla hoitajan syliin kerälle kuin pikkuinen pentu – vaikka kovin pieni tämä komea uros ei olekaan. :D

23.2.2012 Lisätty muutama kasvokuva komeasta Unski-kollista!

22.2.2012 Lisätty uusia kuvia Unskista. Kolli asustaa tällä hetkellä kylpyhuoneessa, jossa valaistus on hieman haastava kuvien ottamista ajatellen. Unski tulee vastaan ovelle, ja kova puskeminen sekä kehrääminen alkaa heti. Kissamaiseen tapaan herra osaa kuitenkin jo näppärästi sulkea silmänsä salamavalolta. Unski sai kissanminttupallon, joka oli sen mielestä kerrassaan mainio asia! Sen kanssa poika jaksoi pyöriä ja kyöhnätä lattialla melkoisen tovin. :D

21.2.2012 Unski on otettu talteen Pomarkusta helmikuun alun pakkasilta. Unski on varsin isokokoinen komea kolli! Tällä hetkellä Unski on hoidossa Helsingissä ja opettelee normaalia sisäkissan elämään. Hiekkalaatikko löytyi heti ja ruoka maistuu, myös harjaamiseen on pikkuhiljaa totuteltu, sillä Unskilla on varsin upea turkki joka kaipaa säännöllistä huoltoa.

Kuva on otettu heti talteenoton jälkeen, joten uusia kuvia tulossa pian!

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on myös testattu FelV- ja FIV- virustesteillä.