Unna (nyk. Hippu)

Lisätty sivulle: 2016-07-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Unna (nyk. Hippu)
9.8.2016 Unna sai yhteisen kodin siskonsa Minden kanssa Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

16.8.2016 Suloiset ja superreippaat kissaneidit Unna ja Minde, eli nykyisellään Hippu ja Kirppu, ovat kotiutuneet meille erinomaisesti. Aivan täysosuma ovat kyllä nämä pienet pallerot, paremmin toiveitamme vastaavia kissoja ei olisi ollut mahdollista löytää. Iso kiitos siitä! Tytöt ovat syöneet reippaasti ja hyvällä ruokahalulla, hiekkalaatikon käyttö sujuu mallikkaasti ja leikkien välissä tulevat syliin kehräämään ja torkkumaan. Yöllä nukutaan välillä jalkopäässä, välillä poskea vasten käpertyneenä. Ja ainakin kerran yössä pitää pestä omistajan naama. :D Eli aivan erinomaisesti on elo uudessa kodissa lähtenyt liikkeelle.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 5/2016, kotihoidossa Keravalla. Luovutus on aikaisintaan viikolla 31.

18.7.2016 Sisarukset Unna, Minde, Piku ja Urmas löydettiin neliviikkoisina halkopinosta. Pennut pääsivät kasvamaan Rekkujen kotihoitopaikkaan ja ovat nyt valmiita aloittamaan omien loppuelämän kotiensa etsinnän.

Unna on pieni seurallinen tyttö, joka tykkää olla mukana kaikessa touhussa, oli kyseessä sitten hiekkalaatikon siivous tai lattian lakaisu. Unna rakastaa leikkimistä ja varsinkin huiskalelua, joka Unnan mielestä kuuluu vain hänelle. Muiden yrittäessä lähestyä huiskalelua Unnan leikkiessä sillä ne saavat murisevat lähtöpassit. Unna on kehräävä sylikissa, joka tulee toimeen myös koirien kanssa.

Unna etsii kotia yhdessä siskonsa Minden kanssa tai toisen reippaan ja leikkisän tyttökissan kaverina. Uudessa kodissa voi olla myös kissaystävällinen koira.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.