Unko

Lisätty sivulle: 2016-07-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Unko
29.8.2016 Unko sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu urospentu, synt. 4/2016

25.7.2016 Unkon sisko, Anko, lähti uuteen kotiinsa ja se oli aivan kamalaa Unkolle. Eteenkin yksin huoneeseen jättäminen aiheuttaa suurta surua. Sen vuoksi Unko onkin nyt totutellut sijoitusperheen omiin aikuisiin kissoihin. Leikkikavereiksi heistä ei oikein ole ollut, mutta Unkolla on nyt vähän kokemusta isoista kissoista. Isot kissat ja ihmiset ovat vielä pärjänneet Unkon kanssa koska Unko ei vielä isottele. Perääntyy kun ihminen sanoo ei tai vanhempi kissa mulkaisee pahasti. Unko kaipaisikin sitä omaa kotia, jossa olisi leikkisä kolli seurana.

3.7.2016 Anko ja Unko loukutettuja löytökissoja, jotka ovat varttuneet ilman emoaan. Kotihoitoon saapuessa, niillä oli loisia ja loputon nälkä. Nyt sisarukset voivat jo hyvin ja ovatkin valmiita uuteen rakastavaan loppuelämän kotiin.

Unko on siskonsa tavoin energinen ja tykkää hurjista leikeistä. Uudessa kodissa olisikin hyvä olla toinen energinen kissa leikkikaverina sekä ihmisillä jaksamista aktivoida kissoja sekä huolehtia kodin turvallisuudesta.

Siskonsa tavoin Unkolle kelpaa lähinna vain märkäruoka, joskin pahinpaan nälkään saattaa muutaman raksun syödä. Nälän yltyessä Unko herättää ihmisen huomion näykkimällä. Paijauksista ja hellyydestä Unko tykkää ja pikku kissanpoika onkin kova puskemaan.

Pennuista löytyy Facebookista videoita hashtagilla #Nokipallot

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.