Unelma

Lisätty sivulle: 2012-05-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Unelma
29.10.2012 Unelma sai uuden kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, noin 1,5v. Äänekoskella

28.9.2012 Unelma on alustavasti varattu.

27.9.2012 Unelma etsii uutta kotia, koska ei tule yrityksistä huolimatta toimeen perheen toisen kissan kanssa. Uusia kuvia Unelmalle lisätty.

Omistajan kertomaa: Kotiin tullessa Unelma on ovella vastassa ja purnuttaa ja juttelee iloisesti. Sylissä ei viihdy kauaa, mutta tulee viereen sohvalle ja vaatii rapsutuksia. Luonteeltaan kaikki minulle heti tyyppiä joten siksi Unelma etsii uutta kotia, jossa olisi aikuisia ihmisiä eikä muita lemmikkejä, jotta saisi olla perheen ainut lellivauva. Siiri on leikkisä ja mukava kissa.

KULUKORVAUS kodin vaihtajasta 60e

***

14.8.2012 Unelma sai kodin Äänekoskelta.

***

10.8.2012 Unelmaa myös Neiti Naukuksi kutsutaan. Unelma on kohtelis, kiltti ja viisas kissa. Unelma on rohkea nuori neito, joka on rakenteeltaan hyvin siro ja pienikokoinen. Unelman turkin hoito vaatii hieman työtä tulevalta kodilta.

8.5.2012 Unelmasta tietoja tulossa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.