Una

15.07.2017

Alkuperä: Suomi

3.8.2021 Una muutti omaan kotiin.

***

Vastikään 4-vuotissynttäreitään viettänyt kaunis ja reipas Una etsii kotia, jossa odottaa monta leikittäjää ja lämmintä syliä.

18.7.2021

Una tervehtii tulijoita kehräten värisevä häntä pystyssä ja kiepsahtaa jalkoihin silitettäväksi. Iltaisin Una käpertyy mielellään syliin viettämään yhteistä leffailtaa. Unalta voi saada myös pusun, ja usein neiti pesee hellittelyn lomassa koko rapsuttavan käden puhtaaksi.

Seurallinen Una pitää myös lapsista eikä pelkää äänekästäkään menoa. Sijaisperheen 3- ja 5-vuotiaat pojat ovatkin Unan parhaat leikkikaverit. Leluista ehdoton suosikki on Bird-lelukeppi. Una nukkuisi mielellään yötkin ystäviensä kanssa, mutta siihen on tänä kesänä ollut poikien mielestä liian kuuma.

Una viihtyy korkealla tarkkailemassa ympäristöään, joten uudessa kodissa olisi hyvä olla kiipeilymahdollisuuksia ja kivoja tähystyspaikkoja, joihin Una voi halutessaan vetäytyä.

Una antaa käsitellä itseään nätisti muuten, mutta kynsien leikkaamista hän inhoaa. Sitä tulisikin harjoitella uudessa kodissa positiivisen ehdollistamisen avulla.

Una tuli Rekku Rescuelle uutta kotia etsimään, koska kiusasi edellisessä kodissaan arempaa kissaa. Kahden muun, reippaamman kissan kanssa tyttö tuli hyvin toimeen. Una sopisi siis mainiosti rohkean ja sosiaalisen kissan kaveriksi, ja sellaisen toivommekin odottelevan Unaa uudessa kodissa.