Una

15.07.2017

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Espoo (sijaiskodissa)

Vastikään 4-vuotissynttäreitään viettänyt kaunis ja reipas Una etsii kotia, jossa odottaa monta leikittäjää ja lämmintä syliä.

18.7.2021

Una tervehtii tulijoita kehräten värisevä häntä pystyssä ja kiepsahtaa jalkoihin silitettäväksi. Iltaisin Una käpertyy mielellään syliin viettämään yhteistä leffailtaa. Unalta voi saada myös pusun, ja usein neiti pesee hellittelyn lomassa koko rapsuttavan käden puhtaaksi.

Seurallinen Una pitää myös lapsista eikä pelkää äänekästäkään menoa. Sijaisperheen 3- ja 5-vuotiaat pojat ovatkin Unan parhaat leikkikaverit. Leluista ehdoton suosikki on Bird-lelukeppi. Una nukkuisi mielellään yötkin ystäviensä kanssa, mutta siihen on tänä kesänä ollut poikien mielestä liian kuuma.

Una viihtyy korkealla tarkkailemassa ympäristöään, joten uudessa kodissa olisi hyvä olla kiipeilymahdollisuuksia ja kivoja tähystyspaikkoja, joihin Una voi halutessaan vetäytyä.

Una antaa käsitellä itseään nätisti muuten, mutta kynsien leikkaamista hän inhoaa. Sitä tulisikin harjoitella uudessa kodissa positiivisen ehdollistamisen avulla.

Una tuli Rekku Rescuelle uutta kotia etsimään, koska kiusasi edellisessä kodissaan arempaa kissaa. Kahden muun, reippaamman kissan kanssa tyttö tuli hyvin toimeen. Una sopisi siis mainiosti rohkean ja sosiaalisen kissan kaveriksi, ja sellaisen toivommekin odottelevan Unaa uudessa kodissa.

Summary in English

Una is a four year old beautiful girl who loves human company and enjoys being petted. She also loves to play with children.

Una can be handled but she still needs some practice with nail clipping.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Sadri / 0400 438 090

Soittoajat: Etukäteen sovittuna. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

sadrirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Una

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.