Umi

07/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Varattu

Umi on ihmisen seurassa vielä arka, mutta kissaseurasta nauttiva kaunotar. Tämä vielä nuori tyttö on leikkisä ja persoonallinen kissa, joka sopisi aikuiseen ja rauhalliseen kotiin, missä sille on sopiva kissakaveri

19.4.2020

Umi on sievä kissaneiti, joka tuli Rekkujen sijaiskotiin Pohjanmaalta kolmen pentunsa kanssa. Lapsensa esimerkillisesti hoivattuaan hän siirtyi toiseen sijaiskotiin, koska suhtautui ihmisiin pelokkaasti. Päästyään yksin huomion keskipisteeksi Umista on kuoriutunut veikeä keimailija, joka vielä arastelee kättä, mutta on muuten hyväksynyt ihmiset osaksi elämäänsä.

Umia saa silittää rauhallisena hetkenä ja ruokailun aikana. Muutoin ihminen tarvitsisi silmäparin polviinsa; tyttö kierii jaloissa ja puskee voimalla, sekä kertoo myös heleällä äänellä tahtonsa. Onnellisena Umi leipoo kaikilla neljällä tassulla. Umi rakastaa leikkiä ja jahdata leluja, myös kuuluisaa punaista pistettä. Sille maistuu monipuolisesti raaka liha sekä teollinen ruoka.

Kaikista onnellisimmaksi Umin tekee toisen kissan seura, joten se luovutetaan vain sellaiseen kotiin, missä on sille sopiva kissakaveri. Sitä ei haittaa edes rajummat otteet, mutta sopivin kaveri olisi kiltti ja rohkea tyttökissa, joka näyttää mallia ihmisten kanssa toimimiseen. Arkuutensa vuoksi Umi vaatii myös ihmisen, joka ymmärtää herkkää sielunmaisemaa ja on valmis totuttamaan häntä käsittelyyn edelleen. Umi ei sovi kotiin, jossa on lapsia tai koiria, vaan tarvitsee rauhallisen aikuiskodin.