Ulpu

Lisätty sivulle: 2015-08-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ulpu
18.9.2015 Ulpu muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu naaras, noin 3 v.

31.8.2015 Ulpu on todella ihmisrakas ja reipas nuori naaraskissa. Hän rakastaa huomiota; tuli melkein heti kotihoitopaikkaan saavuttuaan itse syliin istumaan. Kissalla on tapana nousta hoitajan jalkaa vasten pyytämään rapsutuksia, ja niitä saadessaan hän kehrää kovasti. Kaikki hoitajan tarjoamat ruuat Ulpu on syönyt hyvällä halulla.

Ulpu saattaa joskus innostuessaan näykkäistä rapsuttavaa kättä (tarkoituksena ei ole satuttaminen, on vain niin leikkisä), joten emme suosittele häntä pienten lasten perheeseen. Sen sijaan sosiaaliselle ja leikkisälle kissalle voisi olla uudessa kodissa toinen tyttökissa kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.