Ullis

01.10.2015

Alkuperä: Suomi

21.3.2020 Ullis löysi oman kodin parhaan ystävänsä Nyynin kanssa.

30.3.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Arki sujuu erittäin hyvin! Tytöt ovat tottuneet nopeasti uuteen kotiinsa ja meihin, mitä nyt joskus on ehkä vähän liian jännää jos sattuu kävelemään liian läheltä ohi. Ruoka maistuu hyvin eikä vessan käytössäkään ole ollut ongelmia. Ainoana tulee mieleen että Nyyni oksensi eilen lattialle mutta ei ole ainakaan vielä tehnyt niin uudestaan, ja veikkasimme että oli vain ahne possu aamiaisensa kanssa ja ahmi liian nopeasti. Mitään erityisempää en nyt keksi mainittavan, avopuoliso jo totesi että tytöt käyttäytyvät kuin olisivat asuneet täällä koko ikänsä :)”

***

Ullis on herttainen tyttö, jolla energiaa piisaa, ja usein se juokseekin koko asunnon matot ryttyyn.

25.2.2020

Ullis ja Nyyni odottelevat vielä sitä oikeaa kotia. Sijaiskodissa on tultu siihen lopputulokseen, että uudessa kodissa tulisi olla riittävästi tilaa, vähintään noin 40 neliötä. Vaikka tytöt ovatkin hyviä kavereita keskenään, tarvitsevat ne myös toisinaan rauhaa toisiltaan. Kaksikko on myös hyvin energinen.

Tytöt voisivat myös tykätä uudessa kodissa olevan useampi rapsuttelija ja sylittelijä. Yksi syli käy hellyydenpuuskassa nopeasti ahtaaksi näille kullanmuruille.

27.1.2020

Ullis saapui Rekkujen sijaiskotiin parhaan ystävänsä Nyynin kanssa. Alkujännitykseen Ullis sai paljon tukea Nyynistä, ja uskaltautuikin pian tutkimaan paikkoja. Äkkiä Ullis karisti viimeisetkin ujouden rippeet, ja leikkiminen alkoi.

Energiaa Ulliksessa onkin kuin pienessä kylässä. Pallolelut ovat osoittautuneet ehdottomiksi lemppareiksi. Myös ympäri asuntoa juoksentelu kuuluu Ulliksen päivittäisiin tehtäviin.

Leikkimisen lisäksi Ullis katselee mielellään ikkunasta ulos, vaikka sitten pelkkiä huojuvia puita. Ullis hakee paljon hellyyttä ja silityksiä, ja haluaa nukkuessaankin olla mahdollisimman lähellä ihmistä. Hyvä paikka on esimerkiksi hoitajan päällä.

Läheltä ohi kävelevät ihmiset ovat Ulliksen mielestä vielä jännittäviä ja silloin onkin sännättävä pakoon. Paikallaan olevia ihmisiä Ullis lähestyy kyllä. Ulliksella on myös ollut tapana ulko-oven käydessä juosta heti vastaan.

Ullikselle tehtiin suuri hammasremontti, jossa jouduttiin poistamaan kaikki hampaat. Ullis on kuitenkin sopeutunut hyvin ja syökin taas hyvällä ruokahalulla. Ulliksen ruokavalio koostuu hampaattomuudesta johtuen täysin märkäruoasta. Ullis osaa käydä hienosti laatikolla, eikä vahinkoja ole sijaiskodissa sattunut.

Ullis on tykännyt käydä parvekkeella ihmettelemässä ulkomaailman hajuja. Kauaa neiti ei siellä viihdy, mutta pian pyytääkin jo uudestaan pääsyä parvekkeelle.  Ullis osaa käskyn “ei”, ja toisinaan haluaa sitä noudattaakin. Välillä on vaan niin vauhti päällä, ettei malttaisi jättää huonekaluja rauhaan. Tuhoja hän ei kuitenkaan ole saanut aikaan. Ulliksen kanssa olisi hyvä vielä tulevassa kodissa vahvistaa toivottua käytöstä, kuten sallittujen paikkojen raapimista huonekalujen sijaan.

Ullis ja Nyyni tulevat hyvin juttuun, hoivaavat toisiaan ja nukkuvat vierekkäin. Tämän vuoksi he etsivätkin yhdessä uutta kotia. Koirien kanssa toimeen tulemisesta ei ole varmuutta, mutta kiltti kissakaveri voisi olla heistä kiva. Ullis haluaisi loputtomasti leikkiä ihmisen kanssa, joten hän voisi tykätä, jos perheessä olisi isoja lapsia, jotka olisivat jo vähintään alakoulun ylemmillä luokilla.