Ulleke (nyk. Paula)

Lisätty sivulle: 2011-10-12

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ulleke (nyk. Paula)
7.7.2012 Ulleke sai kodin Vantaalta kahden kissan ja koiran kaverina.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Lempäälässä.

30.6.2012 Ihastuttavalle Ullekelle lisätty uusia kuvia.

10.6.2012 Ullekke tulee todella hienosti toimeen myös lasten kanssa. Hoitopaikassa oli lapsiperhe kylässä, vierailun ajan Ulleke eleli ihan normaalia elämäänsä vieraista sen kummemmin stressaamatta. Silittääkin lapset ja vieraat häntä saavat. Ulleken kodissa voisi olla myös kissakavereita seurana, Ulleke tulee mukavasti juttuun erilaisten kisujen kanssa ja on hyvin leikkisä neito. Ullekelle lisätty uusia kuvia joissa se tutustuu kesän tuoksuihin ja hoitopaikan parvekkeen ihmeelliseen maailmaan.

21.5.2012 Ullekelle on lisätty uusia somia kuvia hoitopaikastaan. Ulleke on olltu suomessa jo muutaman viikon ajan, sen turkista löytyneitä karvattomia läiskiä on hoidettu ja tarkkailtu taajaan. Iho alueet ovat jo parantumaan päin eikä uusia ole ilmaantunut. Ulleken silmä ei tällä hetkellä vaivaa, mutta tulevan omistajan on ymmärrettävä, että joskus tulevaisuudessa haulista voi koitua harmia.

Alla kotihoitajan kertomus Ullekesta:

Ulleke on ollut meillä nyt jo hetken aikaa odottamassa omaa kotiaan ja on mennyt mainiosti. Tyttö antaa käsitellä itseään hyvin, eikä kynsien leikkaaminen ollut ongelmallista ollenkaan, niinkuin ei myöskään korvien putsauskaan. Ulleke rakastaa ihmisiä, nukkuu onnellisesti vieressä tuhisten. Ulleke muutenkin osoittaa rakkauttaan vaikkei sylissä viihdy paijattavana, ja antaa ilman rimpuilua kuitenkin kantaa sylissä. Tarhalla tyttö oli todennäköisesti turhautunut ja purrut ihoansa kahta kohtaa ruvelle, nyt ne ovat lähes täysin parantuneet. Ulleke pitää lähes kokoajan possumaista ääntä, ilmeisesti on aikanaan nenä vaurioitunut haulin takia sisältä josta johtuen kuullostaa hassulta. Ulleke on jo tottunut toisten kissojen seuraan ja nauttii siitä, on jopa haastanut leikkiin toisia kissojamme. Ullekkeesta löytyy vielä hassuna puolena se, että vaikka tykkääkin palloista ja minttuhiirestä niin onkilelut pelottavat. Ulleke rupeaa olemaan kaikin puolin valmis uuteen kotiinsa. Ullekkeella menee hienosti, unelma suoraan sanottuna tää tyttö!

7.5.2012 Ulleke saapui kotihoitoon pirkanmaalle, siihen voi tulla tutustumaan. Ulleke on ihastuttava neito joka tykkää jutella kovasti ihmisen kanssa. Kuvat eivät tee Ulleken kauneudelle oikeutta!

28.4.2012 Ullekelle lisätty muutama uusi kuva, kuvista näkee miten kaunis ja hyvässä kunnossa Ulleken terve sininen silmä on ja miltä haulin takia vairioitunut silmä näyttää. Ullekella oli tovi sitten silmätulehdus ja on tämän vuoksi karanteenihäkissä tervehtymässä ja tulee hoitopaikkaansa vasta toukokuun alussa. Ulleke myös kuorsaa haulin vuoksi – Hauli on vaurioittnaut Ulleken nenäonteloa. Kaikesta huolimatta Ulleke on hyvin ystävällinen ja sosiaalinen neito joka nauttii hellyydestä ja sylissä olosta hyvin paljon. Ullekea silmän ei pitäisi millään tavoin vaivata, ainoa vaiva on kuorsaaminen joka herkempi unista omistajaa saattanee öisin neito kainalossa häiritä ;)

28.3.2012 Ulleken silmän vamma on parantunut hienosti – eikä silmä vaivaa tiettävästi mitenkään, eikä sitä ole tarvetta poistaa. Ulleke on tulossa suomeen kotihoitoon huhtikuussa ja neitoon pääsee hoitopaikkaan itse tutustumaan. Uusimmista kuvista näkeekin hyvin miten siististi silmä on parantunut. Ulleke on tarhalla käydessäni aina yhtä ihana ja ystävällinen, luonteensa puolesta äärettömän ihana neitonen!

18.11.2011 Ulleke kävi hiljattain steriloitavana ja samalla hänen silmässään olevaa vammaa tutkittiin paremmin. Ulleken päästä otettiin röntgen kuvat ja kävi ilmi, että silmässä on hauli. Ullekea on ilmeisesti ammuttu ilmakiväärillä. Haulia ei voi poistaa sellaisenaan, vaan todennäköisesti koko silmä täytyisi poistaa. Eläinlääkärin mukaan Ulleke näkee silmällä jonkin verran. Silmälle ei toistaiseksi tehdä mitään vaan seurataan tilannetta. Ulleke on kuitenkin pirteä ja hyvin leikkisä ja asustelee yhä yhdessä jo isoiksi kasvaneiden pentujensa kanssa. Ulleken käytöksestä voisi päätellä ettei silmässä oleva hauli suuremmin tuota kipua, mitä tarhalla kovasti ihmetelläänkin. Kummallisen pirteä ja iloinen neiti hän on vaikka silmässä on hauli sisällä!! Ulleke varmasti pärjää hyvin yhdelläkin silmällä jos silmä päädytään poistamaan. Luoti/hauli on kuitenkin haavoittanut myös Ulleken nenän rakennetta niin, että nukkuessaan hän kuorsaa.

12.10.2011 Ulleke on mielettömän ihana neito niin luonteeltaan kuin ulkonäöltään. Ulleken kaunis turkki ei pääse kuvissa oikeuksiinsa! Luonnossa Ulleke muistuttaa väriltään jotain itämaista kissarotua ja maatiaisen raitojen sekoitusta. Kerrassaan erikoisen värinen kaunotar joka on hyvin lempeä ja ystävällinen. Ulleke steriloidaan ennen kotiin pääsyä.

Ulleke on ollut löydettäessä nälkiintynyt ja kipeä, sen pentu katras myöskin hyvin aliravittu. Perhe on alkanut kuitenkin tarhalla parantumaan lääkkeillä ja hellällä hoivalla. Pennut ovat pian riittävän isoja ja Ulleke on valmis lähtemään omaan kotiinsa. Ulleken toinen silmä oli tarhalle tullessa aivan verenpunainen, eikä tiedetä mitä sille on sattunut. Nyt kun tapasin Ulleken muutama päivä sitten uudelleen oli silmä lähes normaali, mitenkään silmä ei neitoa vaivaa mutta suotavaa olisi sitä varmuuden vuoksi käydä lääkärille näyttämässä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.