Ulla

25.06.2012

Alkuperä: Suomi

Ulla on läheisyydenkipeä kissarouva, joka etsii kotia ainoana kissana.

25.5.2021

Ullasta on tullut paljon kyselyitä, emmekä ota tällä hetkellä uusia hakemuksia.

21.5.201

Ulla, kavereitten kesken Ulla-Pulla, on rauhaa ja turvallista ihmistä loputtomalla läheisyydellä ja leipomisella rakastava keski-ikäinen kissarouva. Ulla on kodinvaihtaja, jonka historia on hieman pimennossa. Saapuessaan kissa oli säikky, eikä luottanut ihmiseen. Kissaa piinannut kollikaveri jäi toiseen sijaiskotiin, minkä johdosta Ulla on hiljalleen rentoutunut ja tullut ulos kuorestaan. Etenkin nopealiikkeiset ja äänekkäät, isot asiat saattavat edelleen herättää Ullassa tarpeen paeta ja puolustautua sähisemällä ja kynttä tarjoamalla, mutta rauhallinen tutustuminen ja tutun ihmisen tarjoama rohkaisu ovat kuitenkin osoittautuneet tehokkaiksi keinoiksi pelkojen selättämiseen. Kissarouva rentoutuu ja saa itsevarmuutta päivä päivältä. Viime aikoina Ulla on myös yltynyt leikin hurmaan sekä nauttimaan pienistä iltavilleistä ja päivisinkin avoimilla paikoilla nukkumisesta eli kissa rentoutuu koko ajan enemmän.

Ullan ehdotonta lempipuuhaa on ihmisen syliin nukkumaan kiipeäminen. Jos syli ei ole vapaana, niin neiti kiipeää rinnalle, reidelle, selälle tai vatsalle. Jos ihmisen päälle ei pääse makaamaan, niin kissarouva asettautuu välittömään läheisyyteen nautiskelemaan turvasta ja seurasta. Makoilun ohessa on mukava ottaa hellyyttä vastaan silitysten ja rapsutusten muodossa, mutta ihmisen on hyvä olla tarkkana, että paijailu tapahtuu kissan rajojen puitteissa. Liiallisesta lääppimisestä Ulla saattaa mennä hieman ylikierroksille ja ilmaista kiihtymyksensä tassulla näpäyttämällä.

Ulla sopii rauhalliseen aikuisperheeseen, jossa ei olisi pieniä lapsia, sillä kissaneiti rentoutuu parhaiten vähä-ärsykkeisessä ympäristössä, jossa arki olisi mahdollisimman rauhallista. Uuden kodilla olisi hyvä olla myös aiempaa kokemusta kissoista. Ulla luovutetaan ainoaksi kissaksi sen aiempien huonojen kissakokemusten takia.