Ufo

Lisätty sivulle: 2012-04-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ufo
5.11.2012 UFO SAI YHTEISEN KODIN ROBERTIN KANSSA VANTAALTA

***
LEIKATTU UROS, noin 10kk (huhtikuussa 2012)

7.10.2012 Ufo on alustavasti varattu.

16.8.2012 Ufo on touhukas pikku vintiö, todalla siro ja notkea poika. Ufo rakastaa ihmisten selkään kiipeämistä ja tykkää kehrätä ja puskea ihmisten niskassa huristen. Ufo rakastaa kiipeilyä muutoinkin ja on melkoinen marakatti. Uusia kuvia lisätty.

8.5.2012 Touhukkaalle Ufolle on lisätty uusia kuvia. Ufo on upea!

29.4.2012 Ufo on nuori arviolta 10kk ikäinen leikattu sirorakenteinen ja pienikokoinen poikanen. Ufo on hämmästyttävän on kaunis ja ilmeikäs kissa. Ufo on todella pirteä, leikkisä ja touhukas kaveri, joka on aina kaikissa touhuissa mukana. Ufo tulee todella hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja sillä voisi olla kotona nuori kaveri seurana.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa