Tyyppi Tyyppinen

Lisätty sivulle: 2010-11-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tyyppi Tyyppinen
12.6.2011 TYYPPI TYYPINEN MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

UROS, noin 9,5kk toukokuussa 2011

6.6.2011 Tyyppi ja Lime siirtyivät samaan kotihoitopaikkaan Helsinkiin.

Tyyppi on kotihoitajan mukaan ystävällinen ja tulee syliin hakemaan silityksiä. Tyyppi on edelleen kooltaan tosi pieni ja muutenkin luonteeltaan vielä melko pentumainen. Nykyisessä kotihoitopaikassa se tulee hyvin juttuun muiden kissojen kanssa.

Kotihoitopaikassa on myös mäyräkoira, joten Tyyppi tulee toimeen myös koirien kanssa.

25.5.2011 Missä on ihanaisen Tyypin oma koti? Kotihoitajan mukaan poika on ystävällinen ja rakastava sylikissa.

13.4.2011 Lisätty uusia kuvia.

25.3.2011 Kuulumisia kotihoidosta Tallinnasta: Tyyppi Tyyppinen on erittäin ihmisrakastava ja iloinen kisuli, ja haluaa olla aina ihmisen vieressä. Toisin kissojen kanssa ei juurikaan seurustele, mielummin istuu yksinään-ei yleensä edes halua syödä samasta kupista ja odottaa, kun saa ruokaa erikseen. Tyyppi T. viihtyisikin varmasti mainiosti ainoana kissana.

14.3.2011 Lisätty uusia kuvia. Monen mielestä Tyyppi Tyyppinen on niin tavallinen raidallinen kissa, ettei monikaan siihen kiinnitä huomiota, mutta kyllä tämäkin tavallinen raitapaita jo ansaitsisi sen ihan oman kodin.

7.2.2011 Lisätty uusia kuvia Tyyppi Tyyppisestä.

22.12.2010 Lisätty uusia kuvia hauskasta Tyyppi Tyyppisestä.

15.11.2010 Kesän jälkeen mökkiläiset lähtevät kaupunkiin mökkialueelta, mutta monen monta kissapentua jää turhaan odottamaan perheiden paluuta. Tyyppi Tyyppinen ja moni muu on jätetty mökille kuolemaan nälkään ja kylmää. Onneksi näillä pennuilla kävi hyvä tuuri ja pääsivät hoitopaikkaan Tallinnassa ja odottavat nyt omaan kotiin pääsyä.

Kotihoitaja kertoo, että Tyyppi Tyyppinen on raitapaita, erittäin rakastava ja hellä sylikissa.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.