Tyttis Pyttis

Lisätty sivulle: 2012-09-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tyttis Pyttis
14.11.2012 TOUKO POUKO JA TYTTIS PYTTIS MUUTTIVAT YHDESSÄ VANTAALLE

****

LEIKATTU NAARASPENTU noin 4kk (syyskuun lopussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

22.10.2012 Nyt on jo vähän totuteltu koiriin, sillä hoitopaikassa on kolme pientä koiraa jotka tuntuvat lähinnä näistä kissasisaruksta oikein kiinnostavilta tuttavuuksilta. Varsinkin Touko on sellainen sylimussukka, tulee viereen nukkumaan ja kehrää ja puskee. Tyttiskin kömpii yleensä sänkyyn, mutta jää jalkopäähän. Molemmat ovat suloisen leikkisiä ja ihania kissoja kaikin puolin.

27.9.2012 Touko ja Tyttis kävivät eilen varhaissteriloinnissa ja sehän meni mainiosti. Illalla ei kaksikon käytöksestä edes huomannut että päivällä olivat leikkauksessa, sillä meno oli yhtä reipasta ja pentumaista kuin ennenkin. Nyt kaksikko voisi siis tarvittaessa muuttaa vaikka yhdessä uuteen kotiin.

14.9.2012 Sisarukset Touko Pouko ja Tyttis Pyttis kävivät eilen rokotuksilla ja lääkärintarkastuksessa ja olisivat nyt valmiita lähtemään omaan kotiin.

Raidallinen Touko ja valkoharmaa Tyttis olivat tullessaan melkoisen kauhuissaan kaikesta, mutta pikkuhiljaa ne ovat tottuneet kodin arkeen ja vähän muihin kissoihin ja koiriinkin.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.