Tytti

2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Lempeä ja hurmaava nuori Tytti etsii kotia, jossa olisi nuori tyttökissa kaverina ja jossa saisi paljon hellyyttä ja huomiota kaksijalkaiseltakin kotiväeltä.

4.2.2022  Tytti muutti ikiomaan kotiin

***

8.1.2022

Valloittava ja ihmisrakas tyttökissa Tytti on arviolta n. 2-vuotias nuori neito. Se saapui Rekkujen sijaiskotiin viimeisillään tiineenä ja synnyttikin pian 4 pentua jotka se on hoitanut esimerkillisesti luovutusikäisiksi. Nyt on myös Tytin aika päästä omaan kotiin, jossa olisi leikkikaverina samanikäinen rauhallinen ja kiltti tyttökissa. Tytti on luonteeltaan rauhallinen ja sopeutuvainen, mutta välillä se innostuu leikkimään hurjasti erilaisilla palloilla ja hiirileluilla. Tytti nauttii silityksistä ja rapsutuksista, ja tulee reippaasti moikkaamaan myös vieraat.

Tytillä on hieman herkkä vatsa, joten ruokavalio tulisi koostua vatsaystävällisistä ruuista. Sen vatsan toimintaa tukemaan on myös käytetty maitohappobakteerilisää, joka on hienosti auttanut ruuansulatusvaivoihin. Hiekkalaatikkohommat sujuvat tytöltä oikein mallikkaasti ja se antaa käsitellä itseään suhteellisen hyvin. Tytti on sen verran reipas tyttö, että se varmasti sopeutuisi myös perheeseen jossa olisi esimerkiksi ala-asteikäisiä lapsia.