Tyti

2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Varattu

Tyti on nuori ja ihmisrakas kissa, joka saapui sijaiskotiinsa tiineenä viime syksynä. Pentujen löydettyä omiin koteihinsa, on myös tämän äitikissan aika etsiä omaa paikkaansa! Tytin hoivissa oli omien pentujen lisäksi Nappi-pentu, joka saapui Rekkujen hoitoon ilman emoa noin 5 viikon ikäisenä. Napin matka oman kodin etsintään oli muita Tytin pentuja pidempi, joten kaksikko on ehtinyt tykästyä toisiinsa pidemmän aikaa. Tästä syystä Tyti etsii omaa kotiaan yhdessä Napin kanssa.

14.4.2024

Tyti saapui tiineenä sijaiskotiinsa syksyllä 2023. Lokakuun alussa Tyti synnytti 5 pentua, jotka ovat jo löytäneet omiin koteihinsa: Lula, Miina, Rene, Tommi ja Ilves. Marraskuussa tämä kissaperhe kasvoi vielä yhdellä pennulla lisää, kun Tytin hoivattavaksi saapui myös pieni, muutaman viikon ikäinen Nappi-pentu. Terveyssyistä Napin matka oman kodin etsintään oli pidempi kuin muiden pentujen, ja Tyti jäi sijaiskotiin Napin seuraksi siihen asti, kunnes sekin on valmis muuttamaan. Ajan kanssa Tytistä ja Napista on tullut erottamaton parivaljakko, vaikka toisinaan pentukissan energia saa hieman vanhemman Tytin väsymään. Tästä syystä Tyti ja Nappi etsivät kotia, jossa Napin kanssa leikkii myös oman kodin ihmisasukkaat.

Tyti on arviolta pari vuotta vanha, rauhallinen ja ihmisrakas kissa. Tytiä ei usein löydä ihmisen sylistä, mutta rapsutukset sille aina kelpaavat! Toisinaan Tyti rallittaa ympäri asuntoa hippulat vinkuen, mutta useimmiten sen löytää ikkunan ääreltä tai omasta pedistä. Tytille kelpaisi lasitettu parveke, josta seurailla maailman menoja turvallisesti. Tyti antaa hyvin tehdä tarpeelliset toimenpiteet kuten kynsien leikkauksen, eikä ongelmia ole myöskään laatikossa käymisen tai ruokailun kanssa.