Typykkä (nyk. Milla)

Lisätty sivulle: 2007-05-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Typykkä (nyk. Milla)
24.8.2007 Typykkä muutti yhteiseen kotiin Taika-kissan kanssa.

***

Kuulumisia kodista:

8.9.2007 Ajattelin tässä kirjoitella ja kertoa tyttöjen kuulumisia. Tytöt ovat kotiutuneet todella hyvin alku ikävän jälkeen. Typykkä on tätä nykyään Milla, mutta Taika on pysynyt ennallaan. Tytöt ovat todella energisiä ja kovia leikkimään ja juoksentelemaan ypäri kämppää. Myös verhot ja kukat ovat saaneet hieman kärsiä tyttöjen leikkejen keskellä. Taikakin antaa jo suhteellisen hyvin koskea, mutta syliin ei tulla muuten kuin omasta tahdosta. Mila on sitäkin enemmän sylikissa.

Tytöt ovat todella hellyyden ja huomion kipeitä, mutta huomiolta eivät jää paitsi. Tänään mennään hakemaan tytöille ne tehosterokotukset ja matokuuritkin on hyvin menneet alas. Laitan tytöistä kuvia, kunhan saan ne laitetta koneelle. Tytöillä menee siis todella hyvin ja myös me olemme onnellisia, että juuri Taika ja Milla ovat meillä. Kaunis kiitos siis teille tytöistä.

P.S. Toivottavasti Taika tytön veljelle on löytynyt myös kunnon koti. Tässä uusimmat kuvat tytöistä!

Terveisin Kirsi ja Tuukka

***

NAARAS, noin 3,5-4kk (heinäkuussa 2007) / Järvenpäässä

22.7.07 Suloinen kissatyttö Typykkä odottaa josko se ikioma koti pian löytyisi. Mukavaa olisi saada kissaseuraa tulevaan kotiin, vaikkapa oma veikka Poju.
Arvioitu syntymäaika on 24.3.2007. Ihmisistä sisarukset tykkäävät ja perheen kolmea aikuista kissaa kävivät rohkeasti tervehtimässä heti uuteen paikkaan tultuaan. Molemmat on varsinaisia sylikissoja. Sisäsiistejä ovat ja kynsien leikkuukin sujuu jo melko hyvin. Typykkä on toimelias tyttö, joka ei pelkää lapsia (perheessä 2- ja 4 vuotiaat lapset)vaan leikkii lasten kanssa mm. hiirileluilla. Illalla Typykkä käpertyy kotihoitajan syliin nukkumaan moneksi tunniksi (kunnes hoitaja itse painuu pehkuihin..).

26.6.2007 Lisätty uusia kuvia Typykästä.

Noin 1,5 kk sisarukset Tytteli, Typykkä, Poju ja Veli:
2 kissatyttöä- toisella-valkoiset posket (sen häntä on murrettu ja vähän käyrä) ja toisella- nenässä valkoinen täplä. 2 kissapoikaa- musta ja musta-valkoinen.

Talonmies huomasi kellarissa laatikon jossa oli 4 pennua mutta ajatteli että emo-kissa on jossain lähellä mutta ei oolutkaan. 5 päiva pennut olivat nälässa ja karjuivat niin kovin etta yksi rouva kuuli huudon.

Raukat olivat hädin elossa: nääntynyt, kuivunut ja kylmunyt.

Aloitetti hieronta, lämmittely, pullosta ruokkiminen, viikon ajan ne saivat vitamiini-pisteitä- pelastus toiminta tehosi ja pennut alkoivat vähitellen elvyä.

Tänään ne ovat terveet ja hyvänvointiset, iloiset ja leikkiset kissanlapset, ystävälliset ja ihmisrakkaat- ihanat lemmikit.”

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.