Tyllerö

07/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Tyllerö on kaunis, nuori kissaneiti, joka arvostaa toisten kilttien tyttökissojen seuraa.

24.3.2020

Tyllerön suunniteltu adoptio ei toteutunut, joten otamme siitä jälleen tiedusteluja vastaan.

17.3.2020

Tyllerölle on löytynyt kotiehdokas, joten emme tällä hetkellä ota siitä enempää kyselyitä vastaan.

20.2.2020

Tyllerö on kotoisin Etelä-Savon maalaismaisemista. Neiti muutti elokuussa veljiensä Palleron ja Penskan kanssa sijaiskotiin Vantaalle. Koska pikkuiset ovat eläneet elämänsä ensimmäiset viikot vailla ihmiskontaktia, ne saattavat säikkyä kovia ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä. Tämän vuoksi Tylleröä ja sen sisaruksia ei sijoiteta pienten lasten perheeseen. Kissojen kanssa olemaan tottuneet, hieman isommat lapset voisivat uudessa kodissa olla Tyllerön mielestä ihan kivoja.

Tyllerö on itsenäinen pimatsu, jolle veljien raisut painit ovat kuitenkin hieman liikaa ja neiti ilmaiseekin sen kipakkaan sävyyn. Tyltsi haluaa kaverikseen nuoren, kiltin tyttökissan, jonka kanssa voi juosta peräkanaa ja jonka viereen voi painautua päikkäreille. Uudessa kodissa tulisi siis olla tällainen toveri odottelemassa. Tyllerö on sijaiskodissa tottunut myös koiraan.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Iina / 050 379 8774

Soittoajat: Sopimuksen mukaan

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Tyllerö

Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.