Tuust (nyk. Mikko-Matti )

Lisätty sivulle: 2011-06-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tuust  (nyk. Mikko-Matti )
7/2011 TUUST SAI KODIN ESPOOSTA TOISEN KISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

2/2012 Mikko on todella komea poika. Eräs naapurinikin sanoi, että Mikolla on ihanat silmät, kun näytin poikaa hänelle ovelta. Mikko ja meidän exo tulevat todella hyvin toimeen, vaikka aluksi oli hiukan känää, tosin pientä vain. Lapsukaiset leikkivät/juoksevat yhdessä pitkin kämppää :) Meillä siis on vipinää :) Molemmat mirrit myös nukkuvat minun vieressä öisin.

Ja jos joku luulee, että eläinsuojelutapaus on halvempi kuin kasvattajalta otettu, erehtyy todella pahasti. On todella ihana nähdä, miten Mikko on parantunut kaiken maailman tulehduksista jne. Mikko on todella puhelias ja fiksu poika, tosin minä puhun kokoajan kissoilleni ottaen katsekontaktia samalla. Kissat ovat maailman ihanimpia ja kiehtovampia eläviä olentoja koko maapallolta.

10/2011 Mikon kanssa on mennyt ihan hyvin. Poika on hyvin sopeutunut meille. Mikko on todella ihana kissa, jota rakastetaan todella paljon meillä. Mikon paino on nousuut hyvin, eikä hän ole enää mikään luukasa :) Mikko tulee hyvin toimeen meidän toisen kissan kanssa, ja nykyään he jo leikkivätkin toistensa kanssa.

****

LEIKATTU UROS

27.6.2011 Tuust on osoittautunut oikein kivaksi ja ystävälliseksi kissapojaksi, joka on vielä tällä hetkellä hieman hoikassa kunnossa, mutta ruoka maittaa hyvin. Tuust on tullut toimeen muiden kissojen kanssa sekä luonteeltaan poika on ainakin toistaiseksi ollut hiljainen.

21.6.2011 Tuust on kastroitu, vajaa 2-vuotias persialaispoika, joka päätyi hoitokotiin Virossa. Tuustin turkki oli aivan järkyttävässä kunnossa, ja se piti ajella pois.

Tuust on reipas, sosiaalinen ja ystävällinen poika ja on valmis omaan kotiin 28.6.alkaen. Se on testattu FEL/FIV- negatiiviseksi. Kulukorvaus Tuustista on 120 euroa ja se sisältää passin, rokotukset, loishäädöt, kastroinnin ja virkaeläinlääkärin tarkastuksen sekä kirjauksen Traces-järjestelmään.