Tuusa

2017 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Tuusa rakastaa ihmisiä, huomiota, rapsutuksia, silityksiä, vieressä nukkumista ja herkkuja. Suloinen kollipoika on alkuun ujo, mutta rohkaistuttuaan hänestä purkautuu varsinainen rakkauspakkaus.

8.3.2019

TuuSa muutti veljensä Tommin kanssa yhteiseen kotiin Helsinkiin.

21.1.2019

Sijaiskotiin muuton jälkeen Tuusalla kesti useampi päivä uskaltautua pois sängyn alta ja vieläkin sitä jännittävät kerrostalon äänet. Aktiivinen kollipoika ei kuitenkaan voi vastustaa sulkakeppilelua ja hän sai huomata, ettei uusi ihmishoitaja ole pelottava myöskään. Sen jälkeen Tuusaa ei olekaan pidätellyt mikään, vaan hän voisi olla koko ajan rapsuteltavana ja saamassa huomiota. Tuusalla on myös tapana tulla muistuttamaan, mikäli hän ei ole saanut hetkeen ansaitsemaansa huomiota. Öisin hän käpertyy peiton alle jalkoihin.

Tuusa on todella aktiivinen ja vaatii uudelta kodiltaan paljon ideoita, millä purkaa tätä energiaa. Tuusan paras kaveri on veli Tommi, jonka kanssa hän mielellään nukkuu ja painii. Pojat etsivätkin omaa kotia yhdessä. Toiveena olisi, ettei tulevassa kodissa olisi koiria tai pieniä lapsia, koska kissakaksikko vaatii oman tilansa tottuakseen uuteen kotiin.