Tuuri (nyk. Felix)

Lisätty sivulle: 2014-07-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tuuri (nyk. Felix)
24.8.2014 Tuuri muutti Brunon kaveriksi Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

8.9.2014 Kuvaterveisiä Felixiltä ja Brunolta! Pojilla menee todella hyvin, kahdessa viikossa ehtivät tutustua toisiinsa ja ovat jo parhat ystävät. Leikkivät, syövät ja nukkuvat yhdessä, ovat molemmat energisiä ja iloisia leikkikavereita.

***

Leikattu urospentu, luovutus aikaisintaan 26.7.2014. Kotihoidossa Siuntiossa.

20.8.2014 Tuuria ollaan menossa katsomaan.

18.8.2014 Tuurin sisarukset ovat jo muuttaneet omiin koteihin, mistä siis löytyisi se Tuurin oma koti? Tuuri on erittäin reipas ja leikkisä pikkukissa. Se sopii niin lasten, kuin aikuisten kanssa samaan kotiin, kunhan sieltä löytyisi kissakaveri. Tuuri on sen verran energinen, että kollikaveri olisi sille paras vaihtoehto.

31.7.2014 Lisätty uusia kuvia Tuurille ja Lyckalle.

23.7.2014 Tuuri etsii veljensä Lyckan kanssa mielellään yhteistä kotia. Pojat ovat oikein reippaita ja pärjäisivät lapsiperheessäkin.

Tuuri, Zelda, Pikku-Siili, Bliss ja Lycka ovat tulleet Rekku Rescuelle Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.