Tuulia

Lisätty sivulle: 2011-08-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tuulia
30.3.2012 TUULIA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

LEIKATTU NAARAS, kotihoidossa Vantaalla

5.3.2012 Tuulia oli viikonloppuna niin reippaalla tuulella että näytti vieraalle kuvaajallekin muuta kuin kauhistunutta tuijotusta :)

6.2.2012 Lisätty kuvia.

12.9.2011 Tuulia ei eilen malttanut alkaa syömään, kun ihastui niin kovasti saamiinsa silityksiin. Syliin nostoa on harjoiteltu ja silittely sai eilen aikaan kunnon kehräykset ja kellahduksen kyljelleen, mikä lie ollut huumaava hellyyspuuska :)

23.8.2011 Tuulia ja kaverinsa Suvi, Piiparinen, Viola ja Paukku löydettiin asumasta erään omakotitalon pihapiiristä Satakunnassa. Kaikille kissoille koitti onnenpäivät, sillä ne otettiin yhdistyksen hoiviin keväällä jolloin kodittomia kissoja ei ollut niin paljon ja kotihoitopaikkakin löytyi. Paukku oli niin pitkällä tiineenä ettei sitä enää pystytty steriloimaan vaan se jäi satakuntaan hoitopaikaan synnyttämän ja Vila pääsi melko pian omana kotiin. Tuulia, Suvi ja Piiparinen asustelivat rauhassa hoitopaikassa ja ovatkin nyt jo reipastuneet hienosti. Tuulia on rauhallinen ja hieman ujo kissa. Sitä pystyy kuitenkin nostamaan syliin ja ruuallahan saa yleensä kissan kuin kissan hurmattua. Hoitopaikassa Tuulia on tottunut rauhallisiin koiriin ja muihin kissoihin. Tuulia tulee hienosti toimeen varsinkin Suvin ja Piiparisen kanssa, mutta voisin kuvitella että Tuulia voisi viihtyä ainoanakin kissana rauhallisessa kodissa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.