Tuuli

Lisätty sivulle: 2010-11-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tuuli
4/2011 TUULI MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

AIKUINEN NAARAS, Vantaalla

7.2.2011 Tuuli-neiti on kuin uudelleen syntynyt: hän kehrää aina ihmisten luona, tykkää hoitokodin uudesta koiranpennusta, tykkää vieraista ihmisistä, leikkii leluilla, antaa leikata kynnet köllötellen vain sylissä. Tuuli on todella upea, rakastettava, ja hoitokodissa ollaan suunnattoman rakastuneita tähän neitiin!

Tuulilla on uusi hauska tapa, jolla hän hakee huomiota. Jos jossain on vapaana oleva käsi, niin Tuuli siirtää omalla käpälällään käden silittelyvalmiuteen.

Mitä tällä hetkellä tapahtuu? Tuuli leikkii kissanminttu pallolla :) Mitä sen jälkeen tapahtuu? Tuuli tulee viereen puskemaan, josko joku vaikka jaksaisi rakastaa ja silitellä häntä.

13.1.2011 Tuuli on reipastunut hienosti ja kotihoitaja kertoi sen jopa tulleen kutustaessa luokse. Missä olisi Tuuli-tytölle se oma rauhallinen ja rakastava koti?

7.12.2010 Kotihoitaja kertoo Tuulin reipastuneen hirmuisesti ruokaleikin avulla. Kun sitä kutsuu niin se katsoo ihmiseen ja tulee viereen syömään. Tuulin kämppis Viima jouduttiin valitettavasti lopettamaan, sillä se stressasi liikaa ihmisten seurassa eikä pystyny lainkaan rentoutumaan. Samassa hoitopaikassa ollut Myrsky poika puolestaan pääsi omaan kotiin, joten nyt pitäisi Tuulille vielä löytää se oma paikka elämässä. Tuuli kävi myös tehosterokotuksella ja onkin nyt kaikin puolin valmis muttamaan omaan kotiin.

17.12.2010 Tuuli on kehittynyt huimin askelin, tänään sylissä Tuuli alkoi ensimmäistä kertaa varovasti tassulla “hyvän mielen muokkaamista”. Tuuli tykkää erityisesti leuan alta rapsuttelusta ja uskaltaapa tyttö jo nuuhkia ihmisten kasvoja. Tyttö myös leikkii jo leluilla, etenkin pehmeällä pallolla, joka on kiipeilypuussa roikkumassa.

Tuuli tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Erityisen mukava olisi, jos uudessa kodissa olisi toinen kissa, joka ns. ottaisi Tuulin mukaan menoon ja meininkiin. Kuka tahansa sulaa Tuulin suurien silmien edessä, jotka tuntuvat kysyvän “olenhan minä sinusta kiltisti?” Uskon, että jo muutaman viikon päästä Tuuli reipas nuori tyttö. Eläinlääkäri on arvioinut ikäksi n.1-1,5 vuotta.

16.12.2010 Lisätty uusi sylittelykuva.

3.12.2010 Tuuli on vielä vähän ujo, ei oikein uskalla tulla itse ihmisten luo. Mutta kun Tuulin ottaa syliin, niin viihtyy siinä, vaikka kuinka pitkään. Tuulilla on upea, silkkisen pehmeä turkki, jota silitellessä unohtuu maailman murheet. Tuuli odottaa suurine uteliaine silmineen omaa kotiaan Vantaalla samassa hoitopaikassa Myrsky ja Viima kissojen kanssa.

22.11.2010 Tuuli on suomalainen, vielä hieman ujo pomarkkulainen löytökissa. Tuuli on ollut nyt lainvaatiman 15 vrk odottamassa omistajansa hakua, mutta omistajaa ei ole kuulunut.

Tuuli on nuori, leikattu, rokotettu ja sirutettu tyttökissa, joka antaa käsitellä ja silitellä itseään, vaikka vielä ujosteleekin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.