Ture (nyk. Kapteeni Kirka)

Lisätty sivulle: 2015-08-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ture (nyk. Kapteeni Kirka)
26.11.2015 Ture sai oman kodin Akaalta.

***

Leikattu uros, synt. 10.5.2015.

2.11.2015 Ture-pojalle lisätty uusia kuvia!

27.10.2015 Turesta on tullut seurallinen ja vallattoman hauska persoona, jonka tekemisiä seuratessa ei tule aika pitkäksi! Poika on nykyisin kaukana siitä arasta pennusta, jollainen se oli hoitopaikkaan tullessaan. Herralla on niin valtava ego, että se luultavasti kuvittelee olevansa yhtä suuri ja vahva kuin koira. Ture ei pelkää oikeastaan ketään, ja sen mielestä kaikki rakastavat sitä. Myös ne valkoiset vanhat kissat, jotka murisevat ja sähisevät sille.

Reipastunut Ture voisi sopia myös lapsiperheeseen eikä haittaa, vaikka perheessä olisi myös (kissaystävällinen) koira. Tärkeintä kuitenkin on, että Turelle on uudessa kodissa reipas kollikissa kaveriksi.

Turella on todettu sydämen sivuääni sekä pieni reikä sydämen oikean ja vasemman kammion välissä. Oireita sydämen vajaatoiminnasta ei ole havaittu. Tällä hetkellä edellä mainituista ei aiheudu kissalle mitään ongelmia ja se elää aivan normaalia aktiivisen pennun elämää. Myös ennuste jatkosta on hyvä.

24.8.2015 Turesta on kehittynyt aivan mainio seuralainen! Poika tulee kehräämään ja nukkumaan kotihoitajan viereen aina kun on tilaisuus. Araksi pentua ei enää voi sanoa, pikemminkin todella reipas poika.

Ture tulee hyvin toimeen ja leikkii perheen tyttökissan, Mallown kanssa. Poitsu on myös tutustunut kodin saksanpaimenkoiraan ja sen mielestä on tosi hauskaa komentaa koiraa (joka tottelee kiltisti). :) Turen tulevassa kodissa voi siis hyvin olla kissakaverin lisäksi myös koirakamu.

17.8.2015 Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan Nurmijärvelle tuotiin 8.5. viimeisillään oleva tiine naaraskissa. Heti seuraavana päivänä syntyivät kolme pentua Terri, Tilde ja Torsti, ja yhden päivän veljiensä perässä maailmaan putkahti nuorimmainen Ture.

Ture on reipas nuori poika, joka tulee aina kotihoitajaa ovelle kehräten vastaan. Tutuille ihmisille poika on jo ihan kesy, antaa silittää ja joskus viihtyy hetken sylissäkin. Ture rakastaa jostain syystä kenkiä todella paljon! Niihin on mukava kurkkia sisään ja tutkia uusia tuoksuja.

Ture etsii rauhallista aikuiskotia, jossa olisi kiltti kollikissa kaveriksi. Turella on havaittu sydämessä sivuääni, joka on otettava huomioon, jos haluat tarjota Turelle kodin. Tällä hetkellä se ei aiheuta mitään oireita. Usein pennuilla esiintyvä sydämen sivuääni myös häviää itsestään kuuden kuukauden ikään mennessä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.