Tuksu (nyk. Minni)

Lisätty sivulle: 2011-08-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tuksu  (nyk. Minni)
3/2013 Tuksu sai oman kodin Helsingistä Raaka-Arska kissan kaverina

***

29.3.2013 Kuulumisia kodista:

Meillä menee hyvin. Varmaan pari päivää epätoivoisen viestini jälkeen tilanne laukesi täysin ja sen koomin täällä on ollut kaksi keskenään leikkivää, touhuavaa, nukkuvaa ja toisiaan pesevää kissaa. Ikäänkuin Arska olisi vaan päättänyt tulla pois sängyn alta ja kaikki aikaisempi epäluulo olisi ollut poispyyhitty ja päätetty samantien olla bestiksiä. On nää kissat vaan hassuja, ihan ihme tyyppejä! :)

Mutta siis nämä kaksi ovat kuin majakka ja perävaunu ja täytyy sanoa että kun Arska oli loppukesästä ja syksystä niin jotenkin masentunut niin sellaista ei kyllä enää ole yhtään vaan se vaikuttaa jotenkin onnelliselta ja levolliselta (vaikka onkin täysi riiviö, mutta ei sellaisella pakonomaisella tavalla vaan kuten nuoren kissan kuuluukin olla). :)

Ja Minnillähän nyt ei mitään ongelmia missään vaiheessa ollutkaan, ihan mahtava kissa. Siisti, reipas syömään, rakastavainen eikä säiky yhtään vieraita. Ihana tohelo :) Olen ollut niin onnellinen kun kissat tulevat toimeen ja vieläpä tuottavat toisilleen iloa ja pystyin Minnin pitämään!

***

Leikattu naaras, noin 1v. (marraskuussa 2012), Helsingissä

20.11.2012 Tuksu joutuu etsimään uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Lisätietoja tulossa.

***

17.9.2011 Tuksu muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Naaraspentu, noin 4kk (syyskuussa 2011), kotihoidossa Helsingissä

13.9.2011 Uusia kuvia ja kuulumisia kotihoidosta: Tuksu on edelleen oma rohkea, utelias itsensä. Pitää lapsista eikä pelkää uusia tilanteita. Tulee aina katsomaan mitä tapahtuu. On oikea nälkäkurki ja kinuaa koko ajan ruokaa ja pyörii jaloissa. On aina kotihoitajan meikkaus- ja ruuanlaittokaverina ja muutenkin aina samassa huoneessa ihmisten kanssa.

30.8.2011 Tuksu, Raksu ja Miksu ovat suloinen sisarusparvi kotihoidossa Helsingissä. Tuksu on seurallinen ja ihana kisuli. Antaa pusuja nenään jos laittaa naaman lähelle ja kehrää tosi kovalla volyymillä. Tulee aina juoksien vastaan kun tulee kotiin, tykkää rapsutuksista.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.