Tuittu

2-3 vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.8.2019 Tuittu sai oman kodin, jossa se saa touhuta kaksin oman ihmisensä kanssa.

26.8.2019 Kuulumisia kodista:

Tuittu on kyllä kotiutunut oikein hyvin. Eikä kotiutumisessa mennyt edes kauaa. Tuittu reippaasti tutki asunnon läpi ja hakeutui heti viereen rapsutettavaksi. Tuittu ei myöskään ole pelännyt muita ihmisia vaan on jopa syliin asti mennyt hakemaan rapsutuksia. Tuittu onkin oikein reipas ja vilkas tapaus. Tehosterokotuskin meni mallikkaasti. En ole huomannut minkäänlaisia stressin tai arkuuden merkkejä. Meillä menee siis oikein mallikkaasti täällä.
 
 
***

Tuittu on seurallinen ja omanarvontuntoinen kissaneiti, joka etsii kotia aktiivisen ihmisen tai toisen nuoren kissan kaveriksi. 

31.7.2019

Suloinen Tuittu on nimestään huolimatta yleensä varsin lempeä ja ystävällinen prinsessa. Kuten siniveriset yleensä, neiti kuitenkin tietää mitä tahtoo, ja saattaa huonona päivänä komentaa sähisemällä jos ihminen tarjoaa silityksiä väärään aikaan tai väärällä tavalla. Silloin on parasta vaan antaa tilanteen mennä ohi, ja palata asiaan hetken päästä uudestaan. Tavallisena päivänä Tuittua saa kyllä rapsutella, silitellä ja pusutella mielin määrin, ja neiti etsiytyy ihmisen lähettyville hakemaan huomiota. Uudelta kodilta edellytetäänkin kiinnostusta opetella tulkitsemaan kissan hienovaraista kehonkieltä, jotta elo alkaa sujumaan yhteisymmärryksessä. Muutoin kissan käsittely ja esimerkiksi kuljetuskoppaan laittaminen sujuu hienosti, kunhan ihminen ei tee siitä omalla käytöksellään numeroa, vaan homma sujuu rennosti. Siksi Tuittu toivookin pääsevänsä kotiin, jolla on ennestään jo ainakin jonkun verran kissakokemusta.

Leikkisä ja reipas Tuittu rakastaa onkilelua, eikä tiedä mitään parempaa kuin höyhentupsun perässä juokseminen. Uuden kodin pitääkin sitoutua viihdyttämään prinsessaa päivittäin saalistusleikkien ja seurustelun merkeissä, sillä tylsistyessään tämä touhukas neiti alkaa keksiä omaa tekemistä esimerkiksi kasvienhoidon puolella.

Tuittu ei erityisemmin ujostele vieraitakaan ihmisiä, mutta sylikissana olemisen ihanuutta se ei ole vauhdikkaana tyttönä ainakaan vielä hoksannut. Ruoaksi neidille on maistunut tähän mennessä mikä tahansa viljaton märkäruoka, mutta kuivanappulat jäävät koskematta kuppiin. Tuittu asustelee tällä hetkellä sijaiskodissa Helsingissä.