Tuikku

Lisätty sivulle: 2016-12-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tuikku
10.1.2017 Tuikku sai kodin Vantaalta toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, arvioitu syntymäaika lokakuussa 2016, kotihoidossa Espoossa. Luovutus aikaisintaan 4.1.2017.

27.12.2016 Tuikku on arviolta 11 viikkoinen pieni energiapakkaus. Tuikku jaksaa leikkiä niin pitkään, kun sitä vain jaksaa leikittää ja virtaa riittäisi vielä vähän enempäänkin. Leluiksi Tuikulle kelpaa kaikki pallot ja narut ja joskus jopa kotihoitajan sormet tai varpaat, kunhan vaan Tuikku pääsee vaanimaan ja painimaan. Sormiin hyökkäilyä on yritetty kitkeä pois, vielä siinä on kuitenkin hommaa, mutta varmasti rauhoittuu, kun pääsee jonkun toisen kissan kanssa leikkimään. Tuikku etsiikin kotia toisen reippaan tyttökissan kaveriksi.

Tuikku on vielä eristetty kotihoitajan omista kissoista, mutta toisten kissojen hajut kiinnostavat kovasti ja kotihoitajan astuessa huoneeseen Tuikku saattaa juosta jalkojen välistä muualle asuntoon innoissaan tutkimaan ja haistelemaan. Tuikku ottaa hyvin uudet ihmiset vastaan, se ensin perääntyy vähän mutta kun huomaa ettei kukaan tee pahaa, se tulee kehräten vastaan. Lisää Tuikun tarinasta Rekku Rescuen hoiviin löytyy täältä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.