Tuikku (nyk. Bobi)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Tuikku (nyk. Bobi)
2005 TUIKKU MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

1/2006 Hei Äiti sai vihdoin purettua kamerasta kuvat. Tässä on nytten minun hienot joulukuvat tonttupuku päällä, kuva kun mullatin uudelleen äidin kukan, känkkäränkkä kuva, mitäs herättelee kameran kanssa, kun yritän nukkua.. ja viimeisenä aivan ihana uni kuva. Olen aika komea nukkuessani, ihan vaan oma mielipide!! :) Olen jo vissiin tosi iso poika, kun saan aikuisten ruokaa, penturuuan sijasta!! :) Maaliskuussa olisi tarkoitus mennä rokotukseen ja samalla olisi myös “kulkusten leikkaaminen” :( (En oikein kyllä pidä ajatuksesta, mutta mami sanoi, että se on omaksi parhaaksi…) Ensi kuun puoli välissä meillä on muutto, pääsen tuhoamaan isompaa asuntoa, muuttoilmoitus tulee sitten postissa! Tässä tämän hetkiset kuulumiset, palataan kun tulee asiaa! Miau!! t; Bobi (+muu perhe)

9.9.2006 Heips, Kuulin, että entinen hoitomammani Jaana olisi tullut katsomaan minua, mutta ei oikein ajat sopineet yhteen nykyisen isäntä perheen kanssa. Tässä kuulumisia minusta; Olen kasvanut valtavasti, vaikka omaan vielä pentukäytöksen eli “kiusin”=leikin isompia, mutta mamille ja isille näytän söpöltä. Olen varmaan ikuisesti niiden “vauva”. Ainakin ne edelleen puhuu minusta vauvana, ihan punastuttaa. Tällä hetkellä olen nuorin, mutta suurin kissa täällä. En siis ole ylipainoinen, mutta joltain sukulaiseltani olen perinyt hieman Norjalaista metsäkissaa itseeni, jonka takia olen todella vankkarakenteinen ja häntäni on ihanan tuuhea karvainen.

Lempileikkini on näin syksyn tullen pyydystää hyönteisiöä. Ai, että se on kivaa. Hyppiä, pomppia, loikkia jne pitkin kirjahyllyä ja sohvia, erityisesti yöllä, kun äiti ja isi nukkuu.. On sitä yksi maljakkokin hajonnut menossa, mutta ei haittaa mun menoa. (On katsos tuo äidin 24/7- siivouspalvelu!) Olen jo viettänyt ensimmäiset synttärinikin täällä ja saanut uusia kisukavereita. Isin kaverilla asuu samanikäinen tyttökissa, joka on aika kiva mirri. (Harmi, että mut ja se on leikattu) Äiti ja isi sanoo aina, että se on mun tyttöystävä.. Höh, enhän mä sellaisista mitään tiedä.. Tiivistettynä siis kivaa on ollut.

Olen käynyt pari kertaa jo uudella lääkäritädilläkin, ensiksi käytiin kulkusten poistossa ja sitten rokotuksessa. Keväällä olisi taas rokotus tiedossa, madotukset äiti hoitaa kotona. (pahaa mössöä se lääke muuten, vaikkakin maksis mihin se laitettiin oli maukasta..) Laitan vielä kuvia kesälomamatkaltamme, jolla oltiin elokuun lopussa. Siellä on kuvia, kun nukun mökissä, mokomat kuvaa kesken unien. Mun kylpykuva, jouduin turkin pesuun nuohottua mullassa pihalla. Kotimatkalla saatiin auto “omaan käyttöön”, kun mami kävi isin kanssa syömässä ja pakko oli vallata jalkatila veikan kanssa. Tehtiin niin myös joka kahvitauko jne, kun pääsi kopasta ulos. Ja tietenkin kuva lemppariasennostani kotisohvalta, mihin pääsin vihdoin takaisin!!! Aah.. Unta… :-P Sekä mun ekoilta synttäreiltä, mun ja isoveikka Karvisen kakkujen kuvat. Karvinen täytti viisi vuotta! Muuten ei kai sitten muuta, kuin mouruamisiin kollikamut, ja miaut kaikille mirrimisuille.. t;Bobi

12/2005 Hei, Joulu on mennyt ja uusi vuosi on tulossa. Tuikku herra on saanut uuden nimen Bobi. (Tuikkuakin tottelee, mutta Bobi on vakiintunut herran nimeksi) Painoakin on tullut hurjat 4,5kg.. (olisiko syynä nuo jouluherkut) Muuten on herra ollut terve ja hyvinvoiva. Kovin on paljon tuota “pentuenergiaa”. Aamusta, kun herätyskello soi, iltaan asti jaksaa herra mennä ja viipottaa. Isommat kissat eivät meinaa menossa pysyä mukana. Jouluna Bobi sai paljon uusia leluja (vanhat se olikin jo ehtinyt rikkomaan/syömään!) Emme ole kyllä varmoja oliko Bobi ansainnut ihan kaikki lahjat. J Bobi omi myös kaikkien muiden lahjat itselleen. Ruokahalu kasvaa vaan kokoajan, Bobi syö ensin omat ruuat ja sen jälkeen ajaa muut pois ja syö niidenkin ruuat. Pitää aina välillä vartioida kissojen ruokailua, että muutkin saa ruokaa. Vanha herra Karvinen ei aina jaksaisi pikku herran touhuja, mutta bobi ei väsy yrittämään, jos Karvinen kuitenkin leikkisi hieman hänen kanssaan.. Mukavasti on siis mennyt, ja kuvia tulee heti kun saadaan ne purettua kamerasta pois. Bobi sai “mummilta” hienon tonttupuvun jouluksi. Saatte sitten nähdä pikku- tontun.. t; Outi

11.9.2005 Tuikku on ollut meillä vasta jokusen päivän, mutta kun se ensimmäisen kerran uskaltautui alkujännityksen jälkeen esiin sängyn alta ei enää ole tarvinnut piilotella lainkaan. Tuikku on reipas nuori kissaherra jonka karva on uskomattoman kiiltävää ja sileää, ja jostain sukujuurista periytyy selvästi myös pidempikarvainen häntä (kuten siskollaan Tähdelläkin), joten se ikään kruunaa koko komeuden. Tuikun silmät saattavat välillä näyttää katsovan hauskasti kieroon, mutta tämä taitaa johtua suurimmalta osalta silmän ympäryksen voimakkaan mustista rajauksista, vaikka tietysti tämä pieni silmien tuike tekeekin vain kissalle hupaisan iloisen ilmeen. Tuikku on todella seuranhaluinen ja viihtyy erinomaisesti muiden kissojen ja ihmisten kanssa.

****

n. 6kk uros Fel + Fiv testit negatiiviset