Tuike

Lisätty sivulle: 2016-12-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tuike
31.3.2017 Tuike sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt 8/2016, kotihoidossa Helsingissä.

13.1.2017 Tuike on edelleen oma puuhakas itsensä! Siitä on rohkaistumisen myötä kuoriutunut pohjattoman utelias hengailijaluonne, joka on mielellään siellä missä ihmisetkin, ihmettelemässä mitä nyt tapahtuu. Tuike on mukana vaihtamassa lamppua, lukemassa sanomalehteä ja meinasi kerran hypätä kylpyammeeseenkin mukaan! Myös roskakaappi ja kaikki mahdolliset vetolaatikot kiinnostavat tutkimuskohteina hurjasti.

Läheisyyttä Tuike haluaa edelleen omilla ehdoillaan, se ei erityisemmin nauti syliin nostelusta mutta tulee kyllä siliteltäväksi kun ojentaa kättä tai istuu sohvalla. Yhtenä yönä Tuike myös yllätti ja tuli kotihoitajan kanssa saman peiton alle nukkumaan! Kun se ei pörrää ihmisen helmoissa, saavat hoitopaikan omat kissat kyytiä, kun pieni kirittää niitä hurjiin painileikkeihin ja juoksukilpailuun ympäri asuntoa. Tuike on sympaattinen ja omapäinen höpsö, josta on helppo pitää – siitä saa joku itselleen vielä hyvän seuralaisen! Tulevalta kodiltaan Tuike toivoo reipasta, vertaistaan kissaseuralaista ja ihmiseltään kärsivällisyyttä.

1.12.2016 Tuike on energinen ja luonteikas pikkukissa. Aluksi se on varovainen vieraita kohtaan, mutta tutustuttuaan lämpenee oikein sydämelliseksi kehräilijäksi! Aivan sylikissa Tuike ei ole, muttei ollenkaan vierasta kosketusta vaan tulee kyllä tutun hoitajan kanssa hakemaan huomiota ja silityksiä. Tuike on leikkisä, se nauttii erityisen paljon huiskaleikeistä ja tarmoa tuntuu riittävän loputtomasti kun kerran vauhtiin päästään!

Pikkuinen tulee hyvin toimeen myös hoitopaikan kahden kollikissan kanssa, eikä edes puolta pienempänä jää toiseksi painileikeissä. Tuike saattaisikin sopia kollin kaveriksi. Ruoka maistuu Tuikkelle hyvin ja se muistaa myös ilmoittaa lähestyvästä nälästään hellyyttävällä pikku piipityksellä.

Säikähtäessään Tuike saattaa ilmaista tyytymättömyytensä esimerkiksi lähestyvän ihmisen liian nopeaan vauhtiin sähähtämällä, mutta leppyy nopeasti. Tuike saattaa myös vähän näykkäistä kun sen mielestä silitykset siltä erää riittää. Uudelta kodilta kaivattaisiin ymmärrystä aremman kissan sielunmaisemaan ja sitoutumista hyvin alkaneen kesytyksen jatkamiseen sekä käsittelyn harjoitteluun. Omalta kodilta Tuike kaipaa ehdottomasti toisen aktiivisen kissakaverin seuraa.

Tuike on tullut yhdistyksen kotihoitopaikkaan isommasta kissapopulaatiosta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto) tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.