Tuhma Inkeri

06/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

28.4.2019 Tuhma Inkeri muutti Kerttulin kanssa omaan kotiin Espooseen.

4.5.2019 Kuulumisia kodista:

Terveisiä Kerttulilta ja Tuhmalta Inkeriltä! :) Hyvin on meidän yhteiselo lähtenyt rullaamaan. Haimme tytöt tosiaan viime viikon sunnuntaina ja ensimmäisen päivän viettivät molemmat suurimmaksi osaksi sohvan alla piilossa, mutta ruoka maistui kuitenkin heti uudessa kodissa. Tokana päivänä tytöt olivat jo paljon reippaampia. Tykkäävät leikkiä paljon, varsinkin laservalon perässä juoksevat kyllästymättä. Ovat hyvin uteliaita ja seuraavat joka paikkaan ja haluavat olla kaikessa tekemisessä mukana.

Molemmat ovat uskaltautuneet myös tulemaan viereen nukkumaan. Kerttuli hakee läheisyyttä enemmän kuin Tuhma Inkeri. Olemme yrittäneet antaa Inkerille tilaa, emmekä ole kauheasti paijanneet tai muutenkaan koskeneet liikaa. On vielä sen verran arka, että säpsähtää/pelästyy nopeista liikkeistä. Muuten Inkerillä on mennyt todella hienosti. On myös hyvin puhelias, koko ajan on asiaa. 

Meillä on mennyt vielä paremmin, kuin olisin osannut odottaa. Olin valmistautunut siihen, että tytöt olisivat olleet vielä arempia ja kotituminen veisi paljon aikaa.  Vaikuttavat mielestäni onnellisilta ja tyytyväisiltä kisuilta :)

***

Tuhma Inkeri on peräisin kissapopulaatiosta ja etsii yhteistä kotia Kerttulin kanssa. Tuhma Inkeri on luonteeltaan arka, mutta rakastaa leikkimistä ja rapsutuksia, jos niitä jakelee luotettava ihminen. Tälle aralle parivaljakolle sopisi rauhallinen koti, jossa ei asuisi pieniä lapsia.

1.4.2019

Lisätty kuvia Tuhmiksesta! 

20.3.2019

Tuhma Inkeri oli ensin vain Inkeri. Sitten hän puraisi kotihoitajansa sormesta kynnen siniseksi, ja hänestä tuli Tuhma Inkeri. Nykyään Inkeri ei ole enää se sama tuhma ihmiseen tottumaton tyttö kuin sijaiskotiin saapuessaan, mutta välillä hän saattaa kuitenkin mulkaista vihaisesti ja päästää muutaman murahduksen, jos ihminen katsoo häntä väärällä tavalla. Niinpä yhdistys päätyi jättämään tuhman osan hänen nimeensä.

Tuhma Inkeri ja Kerttuli ovat kuin Batman ja Robin. Kuin yö ja päivä, mutta silti heissä on paljon samaa. Molemmat ovat luonteiltaan arkoja, mutta pitävät kuitenkin rapsutuksista, jos eivät juuri sillä hetkellä pelkää kaksijalkaista jättiläistä. Kerttuli uskaltautuu aina viereen kun ihminen on maaten ja Tuhma Inkeri usein seuraa perässä, mutta erittäin varuillaan. Kun jättiläinen nousee kahdelle jalalleen, molemmat usein säpsähtävät, ja Tuhma Inkeri sinkoaa pakoon. Parivaljakko rakastaa leikkiä, lähinnä kahdestaan, ovat kaikkiruokaisia ja löytävät hiekkalaatikon hyvin. Kissat etsivät yhteistä kotia, sillä he ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa ja varsinkin Tuhma Inkeri tuntuu olevan Kerttulin seurassa hieman rohkeampi kuin muuten. On hyvin todennäköistä, että Kerttuli on Tuhman Inkerin emo, joten tässä olisi nyt ihastuttava äiti-tytär-paketti tarjolla juuri sille oikealle kodille. :)