Tuhkimo (nyk. Ella)

Lisätty sivulle: 2012-08-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tuhkimo (nyk.Ella)
10.9.2012 TUHKIMO MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN YHDESSÄ SISKONSA JASMINEN KANSSA

****

NAARASPENTU, noin 3kk (elokuun lopussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

3.9.2012 Tuhkimo oli heti saavuttuaan valtavan hellyydenkipeä ja kiepsahteli selälleen rapsutettavaksi. Samassa hoitopaikassa olevan Jasmine-siskon päästyä alun ujoudestaan Tuhkimo on jäänyt vähän siskonsa varjoon. Tuhkimokin on reipas eikä vähästä säikähdä ja leukarapsut se ottaa mieluusti vastaan. Kiltti Tuhkimo antoi leikata kynnet rauhassa ja ruokailu sujuu hienosti. Tuhkimo on myös melkoinen linssilude ja toisinaan rauhallinen tarkkailija, ainakin silloin kun huiska tai siskon häntä ei houkuttele hyökkäämään.

1.9.2012 Tuhkimo saapui Suomeen kotihoitoon. Uusia kuulumisia ja kuvia tulossa, kunhan kotihoitaja ensin hieman neitiin tutustuu.

27.8.2012 Tuhkimo on nyt kotiinlähtökunnossa ja onkin saapumassa Suomeen kotihoitoon lauantaina 1.9. Upeinta toki olisi, jos pikkuneiti pääsisi suoraan omaan kotiin

7.8.2012 Tuhkimo, Prinsessa Ruusunen, Ariel, Jasmine, Erik ja Aladdin on kissapentue Tallinnasta. Niiden emo on selvästi ollut kotikissana. Emo löysi suojaisan paikasta hylätystä talosta ja synnytti pennut sinne. Kissoilla kävi hyvä tuuri ja pääsivät kaikki kotihoitopaikkaan.

Kaikki pennut ovat iloisia ja reippaita sylikissoja. Ne tykkäävät myös muista kissoista.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.