Tryffeli (nyk.Mila)

Lisätty sivulle: 2012-12-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Tryffeli (nyk.Mila)
26.1.2013 Tryffeli muutti Turkuun Lucan ja Bellan kaveriksi. Samassa kodissa asuu myös 19-vuotias Onni-kissa.

***

Kuulumisia kodista:

18.2.2015 Kuvaterveisiä Milalta!

10.4.2013 Täällä on mennyt aivan hienosti, uusi koti on jo tuttu ja turvallinen ja muut kissakaverit on otettu loistavasti osaksi uutta elämää.

Useampi viikko siinä meni, ennen kuin Tryffeli alkoi enemmänkin tekemään muiden kanssa tuttavuutta, mutta mitään sen suurempaa ongelmaa ei ole missään vaiheessa muodostunut kaikkien yhteiselosta. Tryffelin ottaminen oli ainakin nuorimmalle kissalleni, vaikka ikää silläkin jo 5 vuotta, parhain mahdollinen, sillä nyt sillä on kaveri joka jaksaa juosta sen perässä ympäri asuntoa ja leikkiä kunnolla (nuo muut tuntuvat olevan enemmän rauhallisia tapauksia jotka viihtyvät paremmin toistensa vieressä nukkuen tai sitten käpertyvät minun viereen). Ihana huomata minkälainen vaikutus Tryffelillä on ollut Lucaan, ja nauruitta täällä ei selviä kun katselee niiden kahden touhuja.

Nyt Tryffelikin on alkanut nukkumaan vieressä enemmän, vaikka sen lempipaikka löytyykin hyllyn päältä, mistä se näkee koko asunnon ja mikään ei varmastikkaan jää siltä huomaamatta. Kovasti kiinnostusta löytyy olla kaikessa läsnä, täällä ei tehdä mitään ilman koko laumaa kahvinkeitosta alkaen. Tässä Tryffeli nytkin makoilee koneen vieressä kun tätä kirjoittelen, kai sekin haluaisi jotain itsekkin kertoa, mutta hiukan vaikeuttaa tätä omaanikin kun puolet kissasta on näppäimistöllä ja samalla tungetaan naamaa omani eteen ja pusketaan kuin viimestä päivää! :) Eihän tässäkään voi muuta tehdä kun hymyillä!

Yksi päivä Tryffeli halusi välttämättä tulla mukaan saunaan ja siellä se alemmalla lauteella köllötteli vanhimman herran, Onnin, kanssa. Onni on aina ollut kova poika saunomaan ja sekin saanut nyt siihen hommaan kaverin vielä mukaan!

Nyt on kissoillakin ollut mukavaa, kun aurinko on alkanut paistaa. Minullakin on koko yhden seinän levyiset ikkunat, kaikki voi yleensä löytää makoilemasta sohvan päältä ottaen aurinkokylpyjä. Tarkoitus olisi, että saisin täksi kesäksi parvekkeelle asennettua lasit, jotta pesue pääsisi sielläkin nauttimaan kesän tuomasta lämmöstä!

Oikein mukavaa kevään jatkoa ja kesän alkua kaikille Rekuille :)

***

Leikattu naaras, aikuinen

11.12.2012 Lisätty video Tryffelin huomionkerjuusta! Tryffeli näkyy videon alussa ja lopussa.

9.12.2012 Tryffeli on kaunis pitkäkarvainen neito, joka on löydetty kerrostalon rappukäytävästä lokakuun lopulla. Tryffeli on todella seurankipeä ja vaatiikiin huomiota maukumalla raapimapuun tasolta. Kun joku sattuu tulemaan tarpeeksi lähelle, hyppää Tryffeli olkapäälle kiipeilemään ja puskemaan kehräyksen säestämänä! Jos huoneessa oli useampi ihminen, hyppi Tryffeli heidän välillään ja nautiskeli jokaisesta huomionrippeestä. Tryffeliä saa vääntää ja kääntää miten päin tahansa, neito tuntuu nauttivan ikävistäkin toimenpiteistä kuten silmien ja korvien tutkiminen. Tryffeli nauttii hellyydestä ja sen kärsivällisyys saattaisi riittää lapsiperheessäkin. Tryffeli tulee kivasti juttuun toisten kissojen kanssa, sen mitä huomion kerjäämiseltään suinkin ehtii huonetovereitaan tervehtiä. Tryffeli on varmasti kotioloissa kaikessa menossa ja meiningissä mukana, utelias ja reipas tyttönen luonteeltaan. Tryffeli on arviolta 1-vuotias.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle