Trumppa

Lisätty sivulle: 2007-10-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Trumppa
11.11.2007 TRUMPPA PÄÄSI MUUTTAMAAN OMAAN KOTIIN.

****

KUULUMISIA omasta kodista:

11/2007 Trumppa on sopeutunut meille hyvin. Hän on iloinen, sosiaalinen, leikkisä ja reipas. Karanteeni on ohi ja kissat tulevat suhteellisen hyvin toimeen. Hertta ei ole onneksi agressiivinen ja hyökkäävä, mutta antaa varoituksen jos Trumppa ryntää liian nopeasti liian lähelle. Nykyään jo haistelevat toisiaan ilman murinoita ja sähinöitä. Olen iloinen, että Trumppa on sisäsiisti ja syö reippaasti eli voi siis hyvin. Huomenna soitan eläinlääkäriin ja varaan rokotus- ja kastrointiajan. Matolääkityksen annan molemmille tällä viikolla.

Myös Hertta alkaa olla normaali alkustressin ja -järkytyksen jälkeen. Alkaa hyväksyä, että tuo villikko asuu meillä. Hertta pissasi sohvalle mielenosoituksellisesti alkupäivinä, mutta sitten keksin etikka-, appelsiininkuori-, kaiken maailman karkoitussuihkeiden tepsimättömänä suihkuttaa kissanminttua sohvaan ja pissaaminen loppui siihen. Muutenkin Hertta alkoi rentoutua kissanmintun hajun leijaillessa kodissamme. Hertta käy ulkoilutarhassa, mutta Trumpalla sinne ei ole vielä asiaa, innosta huolimatta. Myös Hertan vapaana ulkoilu vähenee pikku hiljaa, kunnes ulkoilee vain ulkoilutarhassa.

Trumppa on jo tehnyt tuhojaankin, mm. rikkonut kaksi pöytälamppua. Myös kasvit ja mullat saavat kyytiä. Meillä on vielä koulutus kesken mitä meillä saa tehdä ja mitä ei. Trumppa on esim. nostettu pois ruokapöydältä tähän mennessä noin tuhat kertaa. Trumppaaan ei tepsi karkotteet eikä kissanminttu, mutta eiköhän me tässä vielä säännöt saada selviksi ajan kanssa.

Terkuin, Anneli, Hertta ja Trumppa

****

UROS, noin 3kk (lokakuun 2007 lopussa)

26.10.2007 Sisarukset Trumppa, Alfetta, Penny ja Samuel etsivät kotia joko yhdessä tai erikseen. Trumppa on hellyyttävä puolipitkäkarvainen punatiikerivalkoinen kollipoika! Kotihoitajan mukaan sosiaalinen ja reipas.

Kertomus Tallinnasta:
“Katukissa synnytti 4 pennua puolipalannut nuotiossa. Pennut olivat noin 1kk kuin pääsivät kotihoidoon mutta emo oli liian villikö eikä luopunut vapaudesta. Tänään sisarukset ovat noin 3kk. terveet ja iloiset kissalapset.

-Kaunis pidempikarvainen tuuheassa sini-beige-valkoisessa turkissa kissa-tyttö.
Suloinen, hiljainen ja hellä, erittäin ihmisrakastava

-Kaunis tyttönen, päälleen ruskea-raidallinen pidempikarvainen turkki missä löydyy punaista ja valkoista väriäkin.
Peloton ja itsenäinen mutta todella ystävällinen.

-Komea pikku uros pidempikarvaisessa hopea-valkoisessa turkissa.
Suloinen ja hellä sylikisu. Tykkää “oikeasta ruoasta” – lihasta ja kalasta.

-Komea pikku uros uros pidempikarvaisessa punaisessa turkissa. Vatsa, kaula ja tassut ovat valkoiset.

Suloinen, ystävällinen ja erittäin puhelias- sen kehräys kuulosta erikoisen kauniilta.”

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.