Trolli (nyk. Molli)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Trolli (nyk. Molli)
9/2005 TROLLI SAI KODIN ESPOOSTA YHDESSÄ SIMON-KISSAN KANSSA

****

Tallinnalainen löytökissa Trolli saapui kotihoitoon Helsinkiin 18.6.2005 rekisteröidyn EHLS-eläinsuojelyhdistyksen (Eesti Humaanse Loomakohtle Seltsin kautta), jota ennen se oli kotihoidossa Tallinnassa EHLS:n kautta. Trolli on vajaa vuoden vanha uros, todella komea kokomusta puolipitkäkarvainen.

Trolli oli alkuun ujompi, mutta kotihoidossa siitä on tullut melkoinen seuramies – se hakee kovasti ihmisen seuraa ja silittelyä, puskee jalkoihin sen minkä kerkeää ja kehrää onnellisena sylissä ja silitettäessä. Eli hyvin seurallinen kotikissa. Lääkärin käsittelyä se aristelee, kun pelottaa moinen. Rauhallisempaa hoitotyttökissaa (Sumu) se piinasi ilmeisesti seurankipeydessään sen verran liikaa, että se oli laitettava eri huoneeseen, jossa se sitten itki yksinäisyyttään. Pennun kanssa Trolli malttoi mieltään paremmin. Koiraa Trolli hieman pelkää, mutta saattaisi kyllä tottua sellaiseenkin ja tätä voimme tarvittaessa testata lisää jo kotihoitopaikassa.

KUULUMISET Trollin, nyk. Mollin ja Simonin, nyk. Simon kodista huhtikuu 2006: Hei! Mollin ja Simon kanssa menee ihan hienosti. Molli on vähän vähemmän sosiaalisempi kuin Simo, silloin kun on vieraita ihmisiä kylässä, Molli vetäytyy yleensä saunaan, kun Simo on mukana koko ajan. Molli nukkuu joka yö meidän keskellä ja Simo makuuhuoneen lattialla. Ruokailussa Molli on paljon järkevämmällä linjalla kuin Simo. Molli syö vähän ja useasti, kun taas Simo, paljon ja useasti. Simoa joudutaan pitämään vähän dieetillä, ettei se halkeaisi. Simolle on varmaankin jäänyt tallinnan ajoilta jatkuva pelko ruoan loppumisesta. Tässä muutama kuva Pojista ja kiitos huolenpidosta. Terv. Tuula ja Raimo