Trillian

Lisätty sivulle: 2017-09-25

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Trillian
13.10.2017 Trillian sai oman kodin Helsingistä.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Helsingissä

25.9.2017 Trillian on kaunis, mustavalkoinen puolipitkäkarvainen tyttö, jolla on erityisen komeat viikset ja kulmakarvat. Trillianin tie on vienyt löytöeläintaloon, mistä sitä ei kukaan tullut omaan kotiin hakemaan.

Koska kissoilla ei ole papereita turkkinsa taskussa, on Trillianin menneisyys hämärän peitossa ja ikäkin vain arvio. Eläinlääkärin ikäarvion mukaan tyttö on on nuorehko, 2 – 5 -vuotias.

Aluksi tyttö arasteli hoitajiaan, mutta opittuaan luottamaan heihin siitä on sukeutunut hellyydestä nauttiva sylikissa. Uusiin ihmisiin se suhtautuu kuitenkin edelleen varauksella. Trillianin kanssa täytyy siis valmistautua tekemään töitä sen luottamuksen voittamiseksi.

Trillianin turkki on pitkä ja paksu. Turkinhoitoon pitääkin olla valmis paneutumaan.

Luonteensa puolesta Trillian sopisi rauhalliseen aikuisperheeseen tai perheeseen, jossa lapset eivät ole enää aivan pieniä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.