Triibu

Lisätty sivulle: 2007-09-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Triibu
2007 Triibu sai kodin Turusta.

***

Leikattu uros

15.11.2007 Triibu kaipailisi pian omaan kotiin, jossa saisi enemmän huomiota kuin täällä hoitopaikassaan. Triibu on erittäin seurankipeä ja haluaisi pian kotiin, missä olisi aikaa pidellä häntä sylissä ja silittää PALJON:)

9.10.2007 Triibu on alkanut sietämään koiria koska on niin seurankipeä, että koiratkin siinä sivussa menee, kunhan vaan saa olla ihmisen lähellä:)
Triibun luonne on erikoinen, poikaa on varmaankin lyöty. Triibu haluaisi kovasti kokoajan olla sylissä ja saada silitystä mutta jos ihminen huitaisee lähelle kädellä huomaamattaan niin Triibu juoksee kovaa vauhtia karkuun:( Sen jälkeen Triibu on varovainen ja peloissaan. Muutenkin Triibua pitää lähestyä hellästi ja rauhallisesti, muuten poikaa alkaa pelottamaan.
Triibu on hyvin hyvin sosiaalinen kaikkia ihmisiä ja kissoja kohtaan. Toivoisin pojalle pian omaa kotia, jossa sille olisi paljon aikaa ja rakkautta.

17.9.2007 Triibusta on tullut oikea sylikissa:) Triibu kiipeää aina tilaisuuden tullen syliin ja nauttii suunnattomasti silityksistä sylissä. Triibu ei pidä koirista, joten täällä meillä Triibu ei saa ansaitsemaansa huomiota riittävästi :( Toivoisin noin ihanalle ja komealle kissalle pian omaa koiratonta kotia.

11.9.2007 Triibu on reilun vuoden ikäinen uros. Triibu on hieman varauksellinen
ihmistä kohtaan mutta melko helposti pojan luottamuksen saa voitettua. Sen
jälkeen Triibu kiipeää syliin ja pyytää sinulta rapsutuksia ja silityksiä.
Triibu rakastaa läheisyyttä mutta pystyäksesi antamaan sitä hänelle, tulee
sinun olla rauhalinen ja välttää äkkinäisiä liikkeitä. Triibu nimittäin
pelästyy helposti. Triibu on muita kissoja kohtaan erittäin sosiaalinen,
eikä juuri viihdy yksin.

Triibu odottaa kotia Turussa. Triibu on rokotettu, madotettu, kastroitu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Kulukorvaus 90 e.