Trick

Lisätty sivulle: 2011-11-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Trick
2.3.2012 TRICK JA TREAT MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARAS, noin 5,5kk (tammikuussa 2012) kotihoidossa Vantaalla

19.1.2012 Trick ja Treat muuttivat jouluna meidän makuuhuoneeseen ja ensimmäisen yön epäjärjestyksen jälkeen tytöt tuumasivat että yöllähän on ihan kiva nukkua ja nukkuminen sujuu oikein kivasti ihmisten jalkopäässä. Pennuilla on nyt tehosterokotuksetkin kunnossa, joten kaksikko olisi kaikin puolin valmiina muuttamaan omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen.

Treat on tytöistä rohkeampi, tulee puskemaan ja “pussaamaan”. Tric on vielä vähän ujompi, mutta innostuu huimaan leikkiin ja yksi huiskalelu onkin jo leikitty puhki. Koiria pennut ovat nähneet jonkin verran, mutta ne eivät elämänmenoa juuri hetkauttaneet suuntaan tai toiseen.

1.12.2011 Sisarukset Trick ja Treat odottavat vielä omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen, sillä kaikille muille sisaruksille on jo löytynyt omat kodit.

21.11.2011 Mustikat, kuten kotoisasti näitä pikkumustia kutsun, ovat pääseet tutustumaan toisiin hoitokissoihin. Mustikat siirtyivät toissaviikolla samaan hoitohuoneeseen Ritva-Liisan ja sen pentujen (Pikku-Liisa, Risto Reipas ja Pikku-Nasu) kanssa yhteen jotta saavat vähän aikuisen kissan mallia. Voi sitä iloista leikkiä ja touhotusta kun kissanpennut saavat leikkiä keskenään ja huomaan että myös Ritva-Liisan seura on tehnyt niille hyvää ja monesti käydäänkin mamman luona pesulla ja välillä simahdetaan siihen viereen nukkumaankin.

7.11.2011 “Halloween edition” Pikkupiru, Spell, Spooky, Trick ja Treat odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Sisarukset ovat vielä sen verran ujoja, että olisi kiva jos uudessa kodissa olisi valmiina reipasta kissaseuraa joista nämä mustat pirpanat voisivat ottaa mallia.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.