Tradi (nyk. Väkkärä)

Lisätty sivulle: 2014-09-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Tradi (nyk. Väkkärä)
6.11.2014 Tradi sai kodin Helsingistä kahden kissan kaverina.

***

Leikattu urospentu. Synt. noin 7.7.2014. Kotihoidossa Helsingissä

15.10.2014 Viime päivinä on tapahtunut taas edistystä ja pikkukolli on oppinut tykkäämään silityksistä ja palkitsee silittäjän kehräyksellä. Toki lähestyminen pitää tehdä rauhallisesti muutoin Tradi siirtty kauemmaksi. Tradi on myös kova painimaan ja jaksaa leikkiä vaikka kuinka pitkään, joten tulevan kodin kissakaverin on hyvä olla aktiivinen. Öisin Tradin löytää hoitomamman vierestä nukkumasta.

12.10.2014 Tradi, Mysti ja Miitti siirtyivät reilu viikko sitten takaisin edelliseen hoitopaikkaansa hoitajan palattua lomalta. Pentulauman jako pienempään ryhmään on tehnyt hyvää ja pikkuiset ovatkin rohkaistuneet eikä ihminenkään ole enää niin kovin pelottava.

Tradi on kolmikon reippain, nauttii silityksistä kehräten ja onpa pari kertaa vahingossa itse kiivennyt hoitajan syliin, ja on siihen sitten jäänytkin silityksiä vastaanottamaan. Vaikka Tradi onkin jo suhteellisen reipas, arastelee sekin vielä äkkinäisiä liikkeitä. Tradi tulee hienosti toimeen hoitopaikan aikuisten kissojen kanssa, vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää kun poitsu pääsee vauhtiin leikeisssään.

Tradi myös tukeutuu hoitopaikan aikuisiin kissoihin ja ottaa niistä mallia, komistuksen kodissa tuleekin olla kiltti, reipas kissa, joka ei hämmenny sen läheisyyden kaipuusta. Tradin tulevan kodin pitää ymmärtää sen ajoittaista ujoutta ja maltillisesti tukea totuttelua kotikissan eloon.

29.9.2014 Tradi ja sisarukset ovat pentuenergiaa pursuava poppoo, vauhtia näiltä pennuilta ei puutu ja leikkiä keksitään kaikella mikä on tassujen ulottuvilla. Reipas kissakaveri olisi hyvä juttu, jospa seura opettaisi näitä vipeltäjiä välillä myös hiljentämään vauhtia ja tulemaan vaikka rapsutuksille, tällä hetkellä sisarukset keskittyvät ihmisen huomion sijasta toistensa kanssa telmimiseen. Aivan pienten lasten perheeseen pennut eivät sovi varovaisen luonteensa takia.

14.9.2014 Gepsi ja pennut siirtyivät uuteen hoitopaikkaan.

10.9.2014 Tradi on pikkuruinen riiviö, joka ei jää isompien pentujen jalkoihin vaan rökittää ne mennen tullen. Ihmisen liikkeitä Tradi hieman ujostelee ja menee karkuun, mutta huiskalelun ilmestyessä on pikkuinen ensimmäisenä leikkimässä. Hoitomamman istuessa huoneessa läppäri sylissä, on Tradi nopeasti koneen päällä istumassa ja ihmettelemässä netin ihmeellistä maailmaa. Syliin ei tämä vipeltäjä malta pysähtyä, mutta hoitotoimenpiteet saa kyllä suoritettua jos vain on päättäväinen käsittelijä.

Mysti ja Tradi ovat tiivis parivaljakko ja voisivatkin muuttaa yhdessä aikuiseen kotiin, jossa ollaan valmiita panostamaan hieman ujojen kissojen sosiaalistamiseen.

Gepsi saapui hoitopaikkaan 4.8. kuuden ottopennun Multi, Mysse, Mega, Miitti, Mysti ja Tradi kanssa. Kaikki pennut eivät ole sisaruksia keskenään, mutta ovat lähtöisin Satakunnasta saman talon pihapiiristä, jossa kissojen pito oli riistäytynyt käsistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.