Touko

07/2008 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

7.2.2020 Touko sai ikioman kodin, jossa se saa olla talouden ainoa lemmikki ja huomion keskipiste.

14.2.2020

Kuulumisia uudesta kodista:

“Haimme Toukon viime perjantaina. Automatka meni kissan kohdalla syvässä hiljaisuudessa, mutta perillä se etsi ensimmäisenä hiekkalaatikon ja kävi pissalla. Ruokakin maittoi hyvin. Hieman levottoman oloinen kissa ensimmäisen illan oli ja valvotti minua pitkin yötä. Se herätti läimimällä kevyesti tassulla poskeen (enpä ollut aikaisemmin moista kokenut!). Sen jälkeiset yöt on menneet ihan normaalisti eikä Touko ole enää herätellyt, joten ilmeisesti se vain tunsi olonsa epävarmaksi. Nyt kissa on jälleen oma itsevarma itsensä (pisarakin lisää itsevarmuutta niin tuo otus halkeaisi)!

Touko on hyvin suloinen kissa, joka tosiaan osoittaa hellyyttä (välillä tuntuu kuin olisi ollut betonimyllyssä). Ruoka Toukolle todella maittaa ja täytyy sanoa, että vielä haeskelemme sopivan ruokinnan määrää. Epäilen vahvasti, että se huijaa meitä katsomalla syvälle silmiin ja näyttämällä juuri nälkään kuolemaisillaan olevalta. Nytkin Touko nukkua pössöttää lattialla edessämme. Touko on kiltti, sosiaalinen ja leikkisä kissa, johon taisimme rakastua päätä pahkaa jo ensitapaamisellamme.”

***

Touko on suurella sydämellä varustettu ihmisrakas kissaherra. Jo hieman kypsempään ikään ehtinyt Touko ei ole suuresti lelujen perään, mutta nauttii kovasti ajanvietosta omien ihmisten kanssa. Tämän lisäksi sen suurin ilo on valjasulkoilu, mitä Touko pyytää innokkaasti useamman kerran päivässä. Touko on kissa, jolta ei rakkautta puutu; tämä poika hukuttaa omat ihmisensä hellyydenosoituksiin, varsinkin erossa olemisen, kuten työpäivän, jälkeen.