Toto (nyk. Perämies Koistinen)

Lisätty sivulle: 2015-08-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Toto (nyk. Perämies Koistinen)
20.9.2015 Toto ja Tonks saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.11.2015 Kissaveljekset Kapteeni (Tonks) ja Perämies Koistinen (Toto) ovat kotiutuneet meille parin kuukauden aikana mainiosti. Nämä kaverit ovat oikeita ahmatteja ja herkkusuita, joilla ei varmasti koskaan jää mitään ruokaa lautaselle. Kapteenin lempipuuhaa on viherkasvien tuhoamisen lisäksi seurata lämpimän patterin päältä metsikön lintujen ja oravien puuhia, kun taas Koistinen mieluiten torkkuu keinutuolissa. Välillä juostaan kilpaa matot rullalle ja otetaan kunnon painit. Kapteeni on maailman rennoin kissa, joka rakastaa ihmisten päällä nukkumista ja tulee aina mukaan vessareissuillekin. Olalle pitää päästä istumaan varsinkin, jos joku yrittää syödä jotain. Perämies Koistinen seuraili aluksi veljeään ja katseli ihmisiä vähän kauempaa, mutta on rohkaistunut huimasti. Syliin tullaan kehräämään, eikä kynsienleikkuukaan enää pelota, kunhan siitä saa namuja palkinnoksi. Parhainta maailmassa (ruuan lisäksi)ovat rapsutukset leuan alta.

***

Leikattu urospentu, s. 5/2015, kotihoidossa Helsingissä.

31.8.2015 Toto reipastuu päivä päivältä, mutta on vielä ujohko. Silittää saa leikin lomassa ja herkkuja antaessa. Muutaman kerran poika on selvästi hämmästynyt itsekin, kun on alkanut kehräämään siliteltäessä! Peppu myös nousee välillä selkää silittäessä eli kyllä ne kotikissarefleksit siellä ovat. Nopeita liikkeitä Toto säikkyy ja kipittää äkkiä karkuun. Rauhallinen ja lelulla tai herkulla houkutteleva lähestyminen ovat parempi vaihtoehto, jos poikaa mielii silittää. Välillä Toto ihmettelee silmät pyöreinä vähän matkan päästä, kun veli Tonks ja hoitopaikan oma kissa puskevat ihmistä ja nauttivat silittelyistä. Sylissä on vielä aika jäykkänä, mutta pyyhekapalossa pysyy ihan nätisti ja ainakin näyttää nauttivan rapsuttelusta (silmät menevät kiinni ja kääntää päätä rapsutuksen suuntaan).

Toto kaipaa vielä kesyttelyä ja käsittelyä, jotta oppii luottamaan ihmiseen. Joka päivä kuitenkin hoitopaikassa on mallina kaksi jo reipasta kissaa eli eiköhän Totonkin luottamus pian voiteta.

Toto ja Tonks etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia, mutta voivat muuttaa myös erikseen, kunhan uudessa kodissa on reipas kolli leikkikaverina.

14.8.2015 Toto on porukan ujoin ja saattaakin välillä sähistä, kun sen noukkii jostain nurkasta syliin. Sylissä Toto on ihan nätisti, jopa selällään. Rapsuttelu ja silittely on siis loppujen lopuksi ihan mukavaa, vaikka ihminen onkin vähän jännä vielä. Ruoka maistuu hyvin ja kaikki hoitotoimenpiteet ovat onnistuneet ongelmitta. Toto etsii yhteistä kotia veljensä Tonksin kanssa tai vaihtoehtoisesti reippaan kollikissan kaverina. Pienten lasten perheeseen ei pentuja luovuteta niiden arkuuden vuoksi.

Tinni, Tinja, Toto ja Tonks ovat alkujaan Savonlinnasta ja saapuivat kotihoitoon Helsinkiin 6.8.2015. Pennut olivat tuolloin arviolta 13 viikkoisia. Pennut vaikuttavat terveiltä ja reippailta, vaikkakin ovat hieman ujoja. Ne saattavat vähän sähistä nopeaa lähestymistä, mutta kukaan ei ole kynsinyt tai yrittänyt purra. Kaikki pennut ovat sisäsiistejä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.