Tosca (nyk. Sirius)

Lisätty sivulle: 2017-07-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tosca (nyk. Sirius)
4.8.2017 Tosca sai kodin Järvenpäästä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, luovutus aikaisintaan 2.8.2017, kotihoidossa Helsingissä.

17.7.2017 Pipari pentuineen on lähtöisin suuresta kissapopulaatiosta. Piparin kolme pentua Tosca, Bebe ja Sacher ovat syntyneet ja kasvaneet kotihoidossa.

Toscalla on leijonanpennun sielu, sen viidakonvaistot saavat sen pyyhältämään vikkelästi piiloon jos sen maailmassa tapahtuu yllättäviä asioita. Kotikissan sydän sillä on onneksi kuitenkin paikallaan ja uteliaisuus voittaa kaikki kamaluudet. Sen epäluulo ulottuu vain vieraisiin ja vain hetkeksi. Tosca onkin pentueen kehruukone ja se nauttii kovasti silittelystä. Tosca on pentueen rauhallisin, siinä missä kaksi muuta sisarusta viilettävät riehuen ympäriinsä, saattaa Tosca olla jollain pehmeällä tyynyllä nukkumassa.

Kaikilla pennuilla on emolta perittynä hieman pidättyväinen luonne, suoraan iholle tunkevat vieraat ovat selkeästi hieman pöyristyttäviä. Tämä perhe arvostaa kohteliasta lähestymistä, jonka myötä he ovat varsin vapautunutta porukkaa.

Tosca on kotihoitopaikassa tottunut koiran läsnäoloon. Hoitopaikan koiralla on syvä kunnioitus kissaeläimiä kohtaan, eikä se hakeudu niiden läheisyyteen. Tosca on myös pitäytynyt kohteliaan matkan päässä, eikä se ole tuntunut omaavan mitään tarvetta tehdä läheisempää tuttavuutta.

Toscan kotona voisi siis olla hyvin rauhallinen koira, mutta tämä pikkuneiti tuskin pahastuu,vaikka päätyisi koirattomaan kotiin. Rohkea kissakaveri olisi hyvä tasapaino Toscan varovaiselle luonteelle. Lapsiperhe ei luultavasti ole Toscalle kaikkein paras ympäristö, se viihtyisi varmasti parhaiten rauhallisemmassa ympäristössä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.