Tosca

06/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

14.9.2021 Tosca ja Armi saivat yhteisen kodin Helsingistä

***

Ystävällinen Tosca etsii rauhallista aikuiskotia yhdessä ystävänsä Armin kanssa, tai vaihtoehtoisesti kotia jossa olisi leikkisä ja kiltti nuori tyttökissa kaverina.

23.8.2021

Tosca arviolta 1-vuotias, suloinen, rohkea ja ystävällinen kissaneiti. Hän tottelee myös nimiä Toscapiirakka, Toscapulla, Toscabulla ja Bullero :). Mielipuuhiin kuuluu villit huiskunjahtaamisleikit, pallonpeluu ja ilman nuuhkiminen ikkunanraosta maailmanmenoa seuraten. Kaikista parasta Toscan mielesta on kuitenkin syöminen, myös ihmisten ja kissakaverin ruuat maistuisivat. Tosca usein tuijottaakin söpön syyllistävillä silmillään ja ruoka-aikana päästää pitkän hiljaisen mau’un kertoakseen että olisi taas ruokahetken aika. Tosca tykkää rapsutuksista omilla ehdoillaan ja tulee ruoka-aikana jalkoihin puskemaan, muttei ole vielä syliin asti tullut.

Tytöt viihtyvät usein läheisillä tuoleilla tai puussa nukkuen. Huiskuakin tullaan yhdessä jahtaamaan. Armi kyllä kertoo Toscalle sitten kun villimmät leikit eivät häntä kiinnosta. Namipussin rapistessa tulevat tytöt yhdessä herkkuja odottamaan.

Taustojensa vuoksi Armi ja Tosca eivät sovellu perheeseen, missä on pieniä lapsia tai paljon melua.