Torsti

Lisätty sivulle: 2015-07-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Torsti
16.8.2015 Torsti muutti omaan kotiin Helsingissä toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

18.8.2015 Torsti on kotiutunut hyvin. Arkuudesta ei ole enää juuri tietoakaan, vaan hänestä on jo parissa päivässä tullut hurmaavan hellyydenkipeä ja leikkisä poitsu. Kisu tulee töistä tullessa vastaan ovelle ja sylissäkin on jo viihtynyt ja myös masusta saa silitellä. Meidän vanhempi herra Nausku otti Torstin hyvin vastaan alun pienen sähistelyn jälkeen. Tänään Nausku jo pesi pienemmän päätä. Hyvin siis menee. Torde on oikea söpöliini!

***

Leikattu urospentu, synt. 9.5.2015.

5.8.2015 Torsti on kesyyntynyt kovasti ja tulee jo veljiensä mukana vaatimaan kotihoitajalta silityksiä. Poika on kuitenkin edelleen joukon rauhallisin ja katselee välillä sivusta, kun muut rallittavat ympäri huonetta. Torsti sopisi parhaiten aikuiseen kotiin, jossa saa välillä ottaa rauhassa päivänokoset ja jatkaa sitten leikkejä omaan tahtiinsa.

29.7.2015 Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan Nurmijärvelle tuotiin 8.5. viimeisillään oleva tiine naaraskissa. Heti seuraavana päivänä syntyivät kolme pentua Terri, Tilde ja Torsti, ja yhden päivän veljiensä perässä maailmaan putkahti nuorimmainen Ture.

Torsti on suloistakin suloisempi harmaaturkkinen poika, jolla on piskuinen valkoinen hännänpää. Torstia pelottavat kovat äänet ja muutenkin hän on pentueen arin. Mukaan leikkimään Torsti uskaltautuu, jos joku veljistä on tukena. Kaikki pennut kuitenkin reipastuvat koko ajan ja koko porukka on aina ovella vastassa, kun kotihoitaja saapuu huoneeseen.

Torsti etsii yhteistä kotia jonkun veljensä kanssa tai vaihtoehtoisesti kotia reippaan kollikissan kaverina. Pienten lasten perheeseen ei pentuja luovuteta niiden arkuuden vuoksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.