Torsti

26.08.2022

Alkuperä: Suomi

6.1.2023 Torsti muutti omaan kotiin yhdessä veljensä Tatun kanssa.

***

8.10.2023 Kuulumisia omasta kodista:

Tatun ja Torstin 1-vuotissynttärit menivät elokuun lopulla ja unohdin laittaa kuulumisia. Joten tässä tulee!

Kevät, kesä ja syksy ovat menneet pojilla oikein mukavasti ja heistä on tullut niin rakkaita perheenjäseniä että outoa kuvitellakaan aikaa ennen heitä. Kotiutuessaan ja kasvaessaan heistä onkin paljastunut myös melko erilaiset persoonat, kuin aluksi kuvittelimme.

Tatu, joka oli alkuun pojista rohkeampi ja vauhdikkaampi, on rauhoittunut aika lailla ja hänestä on paljastunut tuumaileva ja tarkkaileva herkkäsielu. Hän rakastaa tarkkailla pihan puuhia ikkunalaudalla ja kesällä parvekkeella. Kokemistaan vääryyksistä hän loukkaantuu ja murjottaa hetken. Näitä ovat esimerkiksi alakynteen jääminen Torsti-veljen kanssa leikkiessä, kynsien leikkaaminen ja kuljetuslaatikkoon joutuminen. Kesällä Tatu oli valjasulkoillessa liian kiinnostunut pörriäisistä, ja saikin pari pistosta tassuihinsa. Sen jälkeen muutaman päivän ajan ulkoiltiin vain portailla, koska ilkeiden kimalaisten valtaamalle nurmikolle ei voinut mennä. Pienen totuttelun jälkeen ulkoilu pihamaallakin taas onnistui. Tämä jotenkin kuvastaa hänen luonnettaan niin hyvin! Öisin Tatu nukkuu usein vieressä ja viimeistään aamulla kellahtaa kainaloon masurapsutuksia hakemaan.

Torsti on pienempi kuin veljensä, mutta pippurinen ja tarmokas. Hän on koko ajan touhuamassa jotain, jos ei nuku. Ruokaa lautaselle laittaessa Tatu istuu odottamassa, Torsti sen sijaan tekee “ruokalenkin” eli kävelee keittiön ja olohuoneen ympäri. Ja siinä missä Tatu vielä tuumailee hyvän tovin, Torsti on jo toimittanut asian moneen kertaan. Esimerkiksi ulkoillessa Torsti on kiertänyt tontin rajat, nuuskinut kasvimaan ja metsästänyt ainakin viisi kärpästä siinä kohtaa, kun Tatu on juuri ottanut muutaman askeleen portailta. Hän jaksaa myös leikkiä innokkaasti, ja lempileluja ovat edelleen rapisevat pallot joiden perässä juostaan matot rullalle. Torsti rakastaa paijausta ja sylittelyä mutta sylissä olo käy vain, jos hän saa itse tulla. Torsti myös juttelee aika paljon hassuilla äänillä, välillä naukuen, välillä sirkuttaen kurrrrr-tsirp-tsirp ja joskus oikein leikkiin intoutuessaan lähes ulvoo, auuuuuu-auuuu. Hupaisa otus.

Molemmat ovat nauttineet kesällä mökillä olosta kaupunkielämän vaihteluna, vaikka automatka ei kummallekaan toki mieluisinta puuhaa ole.

Kaikin puolin siis ollut mainiota! Kiitos, kun saatiin nämä pojat meille <3

***

Torsti on leikkisä ja aktiivinen pieni kissapoika, joka etsii yhteistä kotia veljensä Tatun kanssa.

27.12.2022

Torsti on yksi elokuun lopulla Rekku Rescuen sijaiskodissa kissapopulaatiosta pelastetun Tyynen synnyttämästä viidestä pennusta. Torsti rakastaa erityisesti muita kissoja ja veljeään Tatua, mutta viihtyy välillä myös ihmisten hellittävänä. Mitä sisarustensa kanssa riehumiselta ehtii.

Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat Torstin kanssa helposti, vaikka hän onkin hieman veljeään arempi.

Torstille ja Tatulle etsitään yhteistä kotia mielellään jonkin verran kissakokemusta omaavasta perheestä. Perheessä voi olla myös kouluikäisiä, kissoihin tottuneita lapsia.