Tora

Lisätty sivulle: 2016-12-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Tora
30.12.2016 Tora ja Kawa saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Naaraspentu, leikattu, synt. 4.10.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 27.12.2016.

10.12.2016 Sohvin suurperheen pennut ovat nyt valmiita löytämään omat kotinsa. Rekku Rescuen kotihoitoon pennut pääsivät Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta yllätettyään ensin paikalliset kesämökkeilijät. Sohvin ja pentujen tarinasta voit lukea lisää täältä ja lisää kuvia pennuista löytyy myös Facebookista hastagilla #sohvilaiset. Pentueeseen kuuluvat Kuma, Kiri, Kawa, Hana, Mori, Tora ja Sora.

Tora (suom. Tiikeri) on nimensä ja ulkonäönsä mukaan myös luonteeltaan pentuneen pieni tiikeri. Tiikerimäiset raidat ja rakenne ovat oikein hurmaavia. Normaalin kissanpennun tapaan Tora rakastaa kiipeämistä ja kaiken eteen osuvan raapimista ja puremista. Tora ei ole pentueesta se ensimmäinen, joka rauhoittuu unille, mutta niin tehdessään Tora nukahtaa mielellään syliin ja sylistä tällöin löytyykin suloisesti hymyilevä kissanpentu. Toralle on ensisijaisesti haussa kissakaverillinen koti tai vaihtoehtoisesti Tora voisi lähteä uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa.

Tora sisaruksineen saavuttaa 12 viikon iän jouluna ja on valmiina uuteen kotiin joulun jälkeen. Kotihoitopaikassa ruoka on maistunut hyvin ja pennut ovat pysyneet terveinä. Pennut ovat saneet runsaasti ihmiskontakteja syntymästään lähtien ja ovatkin hyvin sosiaalisia. Muihin lemmikkeihin pennut eivät ole tutustuneet.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.