Maestro (nyk.Topi)

2013 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

1.4.2021 Topi muutti omaan kotiin nauttimaan elämästä perheen ainoana kissana. 

13.4.2021 Kuulumisia uudesta kodista:

Topi on kotiutunut hyvin ja on tullut pari kertaa ovelle vastaan kun tulen kotiin. Enää ei aina mene sängyn alle kun joku tulee kotiin mutta ovikellon soidessa menee. Ruokahalu on todella hyvä ja on kova vedättämään (yrittää aina vedättää toiselle ettei ole saanut ruokaa), mutta olemme pitäneet kiinni säännöllisestä ruokailusta (ruoka 2 kertaa päivässä), ja välillä saa herkkupalan jos on tehnyt jotain hyvin tms.

Olemme käyttäneet häntä pari kertaa valjaissa ulkona ja rappukäytävässä mutta vielä jännittää kovasti ulkoilu, joten yritämme joskus uudestaan ja etenemme hänen ehdoilla. Parvekkeella tykkää olla joten käy siellä valvotusti päivittäin.

Topista on tullut lyhyessä ajassa meille todella tärkeä ja olisi outoa asua ilman häntä. <3

***

Lempeä ja seurallinen Topi etsii omaa kotia ainoana kissana.

18.3.2021

Topista ei oteta tällä hetkellä enempää hakemuksia vastaan.

17.3.2021

Topi on jo aiemmin elämässään ollut Rekku Rescuen hoivissa (https://rekkurescue.com/kissat/maestro-3/). Topi palautui yhdistykselle, kun yhteiselo kodin toisen kissan kanssa ei enää sujunutkaan.

Topi on varsinainen sydänten sulattaja ja luonteeltaan hyvin seurallinen kissa. Jo ensimmäisenä päivänä sijaiskodissaan Topi tuli rohkeasti hakemaan rapsutuksia. Topi on lempeä, sosiaalinen ja huomiota kaipaava kissa. Hän seuraa omaa ihmistään ihan koko ajan, edes vessassa kotihoitaja ei saa käydä rauhassa. Topi rakastaa ruokaa ja herkkuja, minkä takia edellisessä kodissa Topille onkin päässyt kertymään ylipainoa. Uudessa kodissa Topin ruokailuun tulee kiinnittää huomiota. Topi tykkää leikkiä ihmisen kanssa yhdessä esimerkiksi huiskaleluilla, ja hän rakastaa rapsutuksia niin paljon, että usein jopa kellahtaa selälleen vaatiakseen lisää maharapsuja. Topi näyttää tyytyväisyytensä hyvin avoimesti kehräämällä ja leipomalla. Hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin, Topi antaa leikata kynnet nätisti ja viihtyy kuljetusboksissakin muuten vaan. Herra antaa nostaa itseään ja viihtyy sylissäkin hyvin.

Topi sopii parhaiten aikuiseen kotiin, missä ei olisi muita kissoja. Topin on aiemmin huomattu stressaantuneen toisesta kissasta ja mahdollisesti myös pienistä lapsista. Topi on sekä edellisessä kodissaan että sijaiskodissa tullut toimeen koiran kanssa, joten kiltti koirakaveri voisi sopia Topille.

Summary in English

Topi is a gentle and social cat who is looking for his forever home as an only cat.

18.3.2021

At the moment we are not taking anymore applications for Topi.

17.3.2021

Topi is a social cat who loves to get attention and belly rubs from his human. Topi loves food and treats, and as a consequence of that, he is now a little bit overweight. Topi’s new owner should pay special attention to feeding. Topi loves to play with humans and he often shows his satisfaction by purring and showing affection. Topi lets humans pick him up and nail clipping for example is easy with him.

The best forever home for Topi would not have other cats or small children. In the past other cats and children have caused Topi some stress. In his previous home and also his foster home, Topi has adapted well to dogs, so possibly a kind dog friend could be good for Topi.